Gül; “Şehrimiz Hak Ettiği Değeri Kazanacak”

0
94

ibrahim gül5Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, seçim çalışmaları kapsamında Barbaros Mahallesine bir dizi ziyarette bulundu.

Mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Gül, İskenderun’da yerel seçimleri kazanmaları halinde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Gül; “Feyezan Kanalı Islah Projemiz ile şehrimiz hak ettiği değeri kazanacaktır. Şehrimizin kanayan yarası olan kanal projemiz sonrasında vatandaşlarımız görecek ki bu bölgemizin değeri kat-kat artacaktır” dedi.

Kendisini dinlemeye gelen bir vatandaşın, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın şehrimizde yapacağı açılış dolayısı ile İskenderun Meslek Lisesi ve İskenderun Rotary Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin ders işlemediğini ve açılışa götürüldüğünü söylemesi üzerine sinirlenen Gül; “Okullarımızın bu tür uygulamalar içerisinde olması hükümetin düştüğü durumu gözler önüne sermektedir. Bugün okulunun spor müsabakasına öğrenci götürdüğü için hakkında soruşturma açılan öğretmenlerimizin olduğunu biliyoruz. Geçtiğimiz gün çıkartılan yasayı kanuni haklarını kullanarak protesto etmek amaçlı sokaklara dökülen öğretmenlerimizi tespit etmeye ve haklarında yasal işlem başlatmaya hazırlanan Milli Eğitim Bakanlığı bugün nasıl olurda böyle bir uygulamaya kalkışır. Milli Eğitim Bakanlığını ve İlçe Milli Eğitim Müdürü’nü göreve davet ediyorum. Bu iddia doğru ise yapılan gerçekten ahlaksızlıktır. Bizler bu işin peşini bırakmayacağız ve bunu yapanlara hesabını soracağız” dedi.

Gül; “Eğitime Destek Geleceğimizi Şekillendirmektir”

Gül, çalışmalar kapsamında ayrıca, Belediye Meclis Üyesi adayı Nazmi Ceylan tarafından Çınarlı köyüne yapılan Çınarlı Hüseyin Ceylan İlkokulunu da gezdi. Gül, öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Okulun yapımını gerçekleştiren Nazmi Ceylan’a teşekkür eden Gül; “Eğitime her alanda destek şart. Eğitim bir milletin geleceğini şekillendiren en önemli yatırımdır. İş adamlarımızın ve hayırseverlerimizin eğitime olan destekleri artarak devam etmelidir. İskenderun Belediye başkanlığını kazandığımızda İskenderun’daki eğitim kurumlarının tamamına destek olacağız. Çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları için fiziki altyapıyı güçlendirmek en büyük projemizdir” diye konuştu. Gül ve beraberindekiler okulu gezdikten sonra öğretmen ve öğrencilerle sohbet etiler ve daha sonra Bekbele anaokuluna ziyarette bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here