“Üçüncü Dünya Savaşı Amik Ovasında Başlayacak”

2
2736

işçi partisi tanıtım1İşçi Partisinin Aday Tanıtım Toplantısında Bölgemizle İlgili Yapılan Kehanetler Konuşuldu…

İşçi Parti İskenderun İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına konuşmacı olarak katılan Şam Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehemt Yuva, Amik ovası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Amik Gölü ile ilgili Kâhin Nostradamus Armageddon’un ‘Amik Ovası, kuruyacak. Orası kan gölüne dönecek. Deccal da orada zuhur edecek’ dediğini hatırlatan Yuva; “Antakyalı Büyük Kahin Libanius ise kehanetinde ‘Dünyayı cehenneme dönüştürmek isteyen Deccal zuhur edecek ama Amik Ovasında yok edilecek’ demiştir. Şuanda da Amik ovasında cani ve haramiler Suriye’de kan akıtarak, kehaneti gerçekleştirmiş oldu. Antakyalı Büyük Kahin Libanius’un kehanetinde dediği Deccal’ı buraya gömecek olan melekler sizlersiniz” dedi.

Belediye 3 Nolu Sosyal tesisinde İskenderun Belediye Başkan Adayı Emilhan Güçlü ve Belediye Meclis Üyelerini tanıtan İşçi Partisi İlçe Başkanı Fatih Şirin, tüm yurttaşları Atatürk’te birleşmeye, önce yerelde daha sonra da genel seçimde İşçi Partisi’ne destek vererek, partiyi iktidara taşımaya davet etti.

işçi partisi tanıtım2

Daha sonra toplantıya konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Mehemt Yuva söz aldı. Yuva; “27 Şubat 1914 bizim için çok önemli bir tarihtir. 90 sene önce Batı’dan Şam bölgesini istilaya gelen haçlılara karşı yardım amaçlı giden askeri teyyarelerin (uçakların) şehit edildiği gündür. Her daim tarih bilincini canlı tutmamız gerekir. Şam deyince Suriye Şam’ından söz etmiyoruz. Şam, büyük bir coğrafyanın ismidir. Dünyanın kalbi Şam coğrafyasıdır. Ama bu kalbin atan nabzı ise İskenderun Limanı’dır. Bu coğrafyaya hâkim olan güç her zaman yükselmiştir. Anadolu, Şam’ı kaybederse var olamaz. O düşünce ile destek amaçlı teyyareler gönderildi. Fakat onlarda şehit düştüler.

Peygamber Yahya’nın, Hz. Hüseyin’in başı, Selahaddin Eyyubi’nin bedenlerinin yanında üç pilotumuz defnedilmiştir. Bu bir tesadüf değildir. Kutsal şeditlerimiz Şam’ın yanındadır. Şam düşmeyecektir, düşüremeyeceklerdir. Büyük Önder Mustafa Kemal bile, Şam sürgününde Anadolu’nun kurtuluşunu planlamıştır. Şuanda sizler Şam coğrafyasının en önemli mekanında İskenderun’da yaşıyorsunuz. İskenderun Körfezi, Şam Bölgesinde tarihe konu olan bir çok büyük olaylara hasıl olduğu yerdir” diye konuştu.

Bu bölgenin önemine değindiği konuşmasında Prof. Dr. Yuva, günümüzde komşu ülke Suriye’de yaşanan vahşete vurgu yaparak, Tevrat ve Yahudi kâhini Nostradamus Armageddon’un Amik Ovası ile ilgili kehanetine de değindi.

işçi partisi tanıtım3

Prof. Dr. Yuva; “Kahin Nostradamus, yüzlerce tür on binlerce göçmen kuşu ve doğal konaklama yerleşkesi olan kısaca hayat kaynağı olan Amik gölü ile ilgili kehanetinde, ‘Amik Gölü kuruyacak, orası kan gölü olacak’ demişti. Günümüzde oraya baktığımızda gölün kuruduğu oranın ova olduğunu görmekteyiz. Basiretsiz ve öngörüsüz, başkalarının projelerinde yer alan AKP’nin de Amik Ovasını kan gölüne döndürdüğünü görmekteyiz. Cani ve haramileri Amik Ovasında toplayarak, komşu ülke Suriye’de kan akıtıyorlar. Kehaneti doğru çıkan Kahin Nostradamus, Amik Ovasında Deccal’ın zuhur edeceğini onunla birlikte 3. dünya savaşının başlayacağını da söylemişti.

Amik Gölü ile ilgili 4. yüz yılda yaşamış Antakyalı Büyük Kahin Libanius’un kehaneti ise, ‘Amik Gölü kuruyacak. Orada Deccal zuhur edecek. Gölde kan gövdeyi götürecek. Gökyüzünde yaşayan melekler Amik Gölüne inecek ve Deccal’ı oraya getirecek’ demiştir. Bizlerde, Antakya’yı kan gölüne getirenlere diyoruz ki, Libanius’un size selamını getirdik! Amik Gölüne inecek o melekler sizlersiniz! Deccal’ı oraya gömecek olanlar da sizlersiniz” dedi.

2 YORUMLAR

  1. Amik ovasını kan gölüne döndüren akp dir diyen bir zihniyet bu laflarıyla batı uşaklığından başka birşeye yaramayan ete ve kemiğe bürünmüş zavallılardır. Dini kullanıp insanlara çamur atmayınız . Zira dînîmîzî biz yaşarız , tüccarlığınıda sizler yapmaktasınız.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here