Gençlik Merkezinden Kaymakama Ziyaret

0
51

kaymakam gençlerGençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Gençlik Projesi kapsamında tüm İllerde faaliyete başlayan Gençlik Merkezlerinin bir yenisi de İskenderun’da faaliyetine başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyette bulunan İskenderun Gençlik Merkezi’nin Müdür Vekili Ahmet Keskin ile Gençlik Merkezi’ne gönüllü üye olarak katılan gençler, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ettiler.

Gençlik Merkezinin amaçlarından söz eden İskenderun Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ahmet Keskin; “Gençlik Merkezi’nin temel amaçları arasında, gençlerin boş zamanlarını daha aktif değerlendirmeleri, sosyal sorumluluk çalışmaları, ücretsiz kurslar, ulusal ve uluslararası tarihi ve kültürel geziler ile gençlik kampları yer almaktadır. Bunların yanı sıra girişimci gençlere proje destek çalışmaları ve sosyal destek projelerinde öncü olmak gibi birçok görevleri bulunmaktadır” dedi.

Tüm faaliyetlerin ücretsiz olarak yapıldığını ifade eden Keskin, Merkez de kasım ayı itibari ile açılmış olan, İngilizce, Matematik, Resim, Tiyatro, Türk Halk Müziği kurslarının devam ettiği ve ücretsiz olarak İskenderun Gençlik Merkezi’nin üyesi olan tüm gençlerin tüm bu sosyal faaliyetlerden faydalanabileceğini dile getirdi.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Kaymakam Hasan Özyiğit; “Bu tür projeler, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarının sağlanması ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması bakımından önem arz etmektedir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here