Erzin Ak Parti’den 4 Aday Adayı

0
348

erzin-ak parti1Ak Parti Erzin İlçe Başkanlığının Başkan Aday Adayları Tanıtımı

Ak Parti Erzin ilçe teşkilatı, müracaatta bulunan belediye başkan aday adaylarını düğün salonunda partililere tanıttı.

Erzin Belediyesi Düğün Salonunda yapılan tanıtım toplantısına Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, eski milletvekili İsmail Soylu, İlçe Başkanı Abdullah Yakar, ilçe eski başkanı Mehmet Akkaş, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, başkan aday adayları Mehmet Güven, Aydın Kunt, Orhan Soylu Yılmaz ve halen öğretmenlik görevini sürdüren aday adayı Bayram Altunbaş, Dörtyol Belediye eski Başkanı Bilgehan Aksoy, Dörtyol İlçe Başkanı Ercüment Yavuz, ETSO Başkanı Bekir Soylu, Ernar Başkanı Mehmet Ulu, Yeşilkent Sulama Koop. Başkanı Mustafa Vural, Erzin Sulama Koop. Başkanı Celal Ertaç, Erzin Ziraat Odası Başkanı Ahmet Keskin ve kalabalık partili topluluğu katıldı.

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını ilçe başkanı Abdullah Yakar yaptı ve belediye başkan aday adaylarına başarı dileğinde bulundu. İsim sıralaması ile tek-tek kürsüye gelen başkan aday adaylarından Aydın Kunt, öz geçmişinin anlatımı ile başladığı konuşmasında, partinin kurucu başkanlarından olması ile partinin içinden yoğrulmuş kişi olarak, ilçeyi hep birlikte yöneterek, Erzin’i marka şehir yapmaya gayret edeceğini belirtti. Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Kasım Şimşek, geçmiş belediye başkanlarının yönetiminin eksiklerinden söz edip, göreve geldiklerinden bu yana ekip olarak çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı.

Mehmet Güven de geçmiş dönemin belediye yönetimlerine suçlamalarda bulunan Kasım Şimşek’e hitaben yaptığı konuşmasında; “Şimdi eskiye dönük suçlamaları bırakalım, önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti’yi iktidara nasıl getirelim hesabını yapalım” dedi.

Son konuşmayı ilçe eski başkanı, parti kurucularından Orhan Soylu Yılmaz yaptı. Her zaman iktidara gelmek için sabırla çalışmalar yaptığını ifade eden Yılmaz, başkan seçildiğinde ilçenin bölgenin temiz ve parlak geleceği olan yerel yönetimle çalışmalarını sürdüreceğine yemin etti ve taraftarlarından büyük alkış aldı. Haber: Adil COŞKUNER-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here