Gelişim, Ortadoğu’nun Kalbini Fethediyor

0
182

gelişim hastanesi2Kuzey  Irak’lı Brusk Haıdar Ali, Ortadoğu’da birçok hastanenin yapamadığı koroner bypass ameliyatı için İskenderun Gelişim Hastanesi ve Doç. Dr. Adnan Celkan’ı tercih etti.

Doç. Dr. Adnan Celkan, iki damar değişikliği yapılan Brusk Haıdar Ali’nin sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirtirken, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne ve kendisine duyduğu güvenden dolayı da Brusk Haıdar Ali’ye teşekkür etti.

50 yaşındaki Brusk Haıdar Ali, Kuzey Irak’ta yaptırdığı Anjio sonucu kalbindeki  iki damarının ciddi seviyede tıkalı olduğunu öğrendi. Ortadoğu’da bir çok büyük hastaneye başvuran Brusk Haıdar Ali’ye, o hastanelerin imkânlarıyla açık kalp ameliyatının yapılamayacağı söylenince, Hataylı dostu işadamından Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Adnan Celkan’ın en riskli ameliyatları başarıyla gerçekleştirdiğini öğrendi.

Geçtiğimiz hafta İskenderun’a gelerek Özel Gelişim Hastanesinde Anjiyosu ve tetkikleri incelenen Brusk Haıdar Ali’nin iki damarı değiştirildi. Bir damarı göğsünden diğer damarı da bacağından alınan Brusk Haıdar Ali, başarılı geçen koroner bypass sonrası sağlığına kavuştu.

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Brusk Haıdar Ali, taburcu olurken tüm dostlarına Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ni tavsiye edeceğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here