“Geçici Bir Bakanlık İçin Davayı Satana Adam Denir mi?”

0
122

mhp-türkeş tepki1MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı’dan Tuğrul Türkeş’i Sert Bir Dille Eleştirdi

MHP’li milletvekili Tuğrul Türkeş’in, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bakanlık teklifini Kabul etmesinin ardından tepkiler sürerken MHP Hatay il teşkilatı da duruma sessiz kalmadı.

MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, İskenderun’da yaptığı açıklamada, Türkeş’e ağır eleştirilerde bulunarak; “Ey Tuğrul efendi, Başbuğumuzun emaneti dedik, yıllardır her türlü müptezelliğine, gidişlerine gelişlerine katlandık. Ama geçici bir bakanlık için davayı satana adam denir mi?” dedi.

Tuğrul Türkeş’in PKK’lılar ile aynı safta yer aldığını öne sürüp rahmetli Alparslan Türkeş’in kemiklerini sızlattığını söyleyen MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı; “Ey Tuğrul efendi, Başbuğumuzun emaneti dedik, yıllardır her türlü müptezelliğine, gidişlerine gelişlerine katlandık. Ama geçici bir bakanlık için davayı satana adam denir mi? Ülkücülüğünden taviz verenin şerefi kalır mı? Kapılarına gittiğin bu adamlar, ihanet projeleri için senin soy ismini kullanmak istiyorlar. Tayyip Erdoğan ve maskeli PKK’lılarla aynı safta yer alarak rahmetli Alparslan Türkeş’in kemiklerini sızlattığının farkında değil misin? Türkeş soyadına ve Türklük davasına kaça ihanet ettin?

AKP-HDP hükümetine meşrutiyet kazandırması amacıyla kaçak saray tarafından devşiren Tuğrul Türkeş, Ülkücü Hareket’te şahsi bir karşılığı olmadığını çok kısa bir süre içerisinde anlayacaktır. Soyadı Türkeş de olsa, Tayyip’in yanına giden ancak kendi gövdesini götürecektir. Türkiye’yi tasfiyeden sorumlu bir siyasal yapıya can suyu vermek üzere koşturanlar, ihanetlerinin yanlarına kâr kalmayacağından, er ya da geç, bedel ödemekten kurtulamayacaklarından emin olsunlar” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here