DTO’dan Arsuz Kaymakamı Baysal’a Ziyaret

0
156

dto-arsuz ziyaret3Baysal; “Arsuz Türkiye’nin Saklı Cennetlerinden Bir Yer”

Deniz Ticaret Odası (DTO) İskenderun Şubesi yönetimi Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal’a nezaket ziyaretinde bulundu. DTO İskenderun Şube Başkanı Bülent Kavsak ve yönetimi Arsuz İlçesinde deniz ile ilgili her projede yer almak istediklerini söylediler.

Öncelikle Kaymakam Fatih Baysal’ı ziyaret eden DTO İskenderun Şube yönetimi burada Arsuz’da deniz ile ilgili planlanan projelerle ilgili Kaymakam Baysal’la fikir alışverişinde bulundular.

dto-arsuz ziyaret4

DTO olarak deniz ile ilgili yapılacak olan yatırım ve projelerde yer almak istediklerini kaydeden DTO Şube Başkanı Kavsak, Arsuz’un bir turizm cenneti olduğunu ifade edip insanlara denizi sevdirebilmenin önemine vurgu yaptı.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Fatih Baysal ise, Arsuz ilçesinin her geçen gün gelişen bir şehir olduğunu söyleyip; “Arsuz ilçemiz Türkiye’nin saklı cennetlerinden bir yer. Gerek devletimizin gerekse yerel yönetimlerin devamlılıkla sürdürdüğü hizmet akışı Arsuz’u çok daha iyi yerlere getirecektir. DTO yönetimine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here