“Geç Kalmış Sayılmazsınız, Dağ Orada”

0
256

MHP Antakya Merkez İlçe Başkanı Fedai Yücedal, Devlet Bakanının “İşkence Görseydim Ben de Dağa Çıkardım” Sözlerini Eleştirdi…

Devlet bakanının “İşkence görseydim ben de dağa çıkardım” sözlerini eleştiren MHP Antakya Merkez İlçe Başkanı Fedai Yücedal, “Geç kalmış sayılmazsınız, yönetmekte acziyet gösterdiğiniz Yüce Türk Devleti’ni bölmek için dağa çıkan “kardeşlerinize” katılabilirsiniz” dedi.

Bakanın dile getirdiği bu sözlerle bölücülerin daha da cesaretlendiğini savunan Yücedal; “Kabinenin ağlayan bakanından her geçen gün yeni inciler dökülüyor. Son incisi de PKK’lı dağa çıkan Teröristlere yönelik. Ne diyor sayın bakan “İşkence görseydim ben de dağa çıkardım”. Geç kalmış sayılmazsınız sayın bakan, dağ orada. Yönetmekte acziyet gösterdiğiniz Yüce Türk Devleti’ni bölmek için dağa çıkan “kardeşlerinize” katılabilirsiniz. Bu nasıl bir mantık tabi ki anlamak mümkün değil.

Sayın Bakan’ın bu sözü üzerine görüntülü ve yazılı basında çok çeşitli yorumlar yer almaya başladı. Görevini layıkıyla yerine getirebilmek için bu tür söylemleri hasretle bekleyen bölücüler ise bu sözün üzerine balıklama atladı” diye konuştu.

Türk Milleti’nin bu söylemlere karşı muhakkak bir cevabı olacağını kaydeden Yücedal; “O cevap da inşallah ilk seçimlerde sizi ve sizin gibi düşünenleri Yüce meclisten göndermek olacaktır. Biz Milliyetçi Hareket Partililer ve Ülkücüler olarak, geçmişte kendi devletimizin o zamanki yöneticilerinden işkenceler gördük, darağaçlarına gönderildik. Genç yaşta binlerce evladımız şehit oldu. Ama hiçbir zaman bırakın elimize silah alıp dağa çıkmayı ve devlete karşı kurşun atmayı, onun aleyhinde tek kelime konuşmadık ve konuşturmadık. Yaptıklarınızla bu yüce millet tarafından hatırlanacaksınız. Ülkeyi böldürmemek adına şehit olan ve kanlarıyla her karış toprağı sulayan aziz şehitlerimiz de sizi hep hatırlayacaktır, hiç merak etmeyin. Bu millet askeri ve polisiyle birdir ve bütündür. Sonuna kadar bölücüyle ve bölücülükle mücadele edecektir” dedi. 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here