Gazi Abdurrahman Paşa Türbesine Bakım Yapıldı

0
847

belen-türbe bakımı1CHP Belen İlçe Teşkilatı İstedi, Hatay Büyükşehir Belediyesi Talebe Cevap Verdi

CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, CHP Belen İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Bilen, bu çalışmalar kapsamında Belen’de Gazi Abdurrahman Paşa Türbesinde, Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin desteği ile bakım ve onarım çalışması yaptıklarını belirtti.

Belen’de eksikliğini hissettikleri konuların üzerine gittiklerini, yapılması gerekenleri ve çözüme kavuşturulması gereken sorunları Büyükşehir Belediyesine bildirerek sorumluluklarını yerine getirdiklerini ifade eden Bilen, yapılan çalışmaların takipçisi olduklarını da sözlerine ekledi.

belen-türbe bakımı2

Son olarak Gazi Abdurrahman Paşa Türbesinde yapılan bakım onarım çalışmalarını incelediklerini de kaydeden Bilen; “Bu güne kadar hiç bir yerel yönetimin el atmayarak bakımının dahi yapılmadığı ve harabe görüntüsünde olan Gazi Abdurrahman Paşa Türbesinde Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla yapılan tadilatı ve temizlik işlerini yerinde gördük.

Bizler Belen’de hizmete devam edeceğimizin altını defalarca çizdik. Tarihine ve geçmişine sahip olamayan toplumlar kaybolmaya mahkûmlardır. Sosyal Belediyeciliği Belenli vatandaşlarımıza Belen Belediyesi Başkanlığını kazanmadan da ispatlamaya kararlıyız.

belen-türbe bakımı3

Bu bağlamda yapılan bütün çalışmalarımızın Sosyal Belediyeciliği yansıtan ve Belenli vatandaşlarımıza da Sosyal Belediyeciliğin korkulacak bir şey olmadığını, aksine insana dayalı hizmet anlayışının ta kendisi olduğunu gösterme boynumuzun borcudur.

Her zaman dediğimiz gibi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olsun ve Halka hizmetin hakka hizmet olduğunun da altını tekrar çizelim. İleriki günlerde de yapılacak diğer hizmetleri de kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here