Gazeteci Süslü’nün Kayınvalidesi Toprağa Verildi!

0
58

Gazeteci Doğan Süslü, kayınvalidesini kaybetti.  Tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Seyhan Süslü’nün annesi Hatice Uçar, dün ikindi namazını müteakip düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Gazeteci  Doğan Süslü, uzun süredir rahatsız olan kayınvalidesi Hatice Uçar’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Böbrek ve kalp yetmezliği neticesi tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Hatice Uçar, 79 yaşındaydı. Dört çocuk annesi merhume Hatice Uçar 10 Nisan 2013 Çarşamba günü (dün) İkindi Namazına Müteakip Çay Mahallesi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından, gözyaşlarıyla İskenderun Çankaya Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Uçar ve Süslü Ailelerinin taziyeleri, İsmet İnönü Mahallesi, Körfez Blokları 731. Sokak Ekin Apartmanı (Beyza Tavukçuluk Karşısı) adresinde kurulacak olan taziye çadırında kabul edecekleri öğrenildi.

Bizlerde İskenderun Gazetesi olarak, hayata veda eden Hatice Uçar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine, dost ve akrabalarına başsağlığı diliyoruz.

BAŞSAĞLIĞI

Gazeteci Dostumuz Doğan Süslü’nün kayınvalidesi, Seyhan Süslü’nün değerli annesi

Hatice Uçar’ın

Ölümünü büyük bir üzüntü ile öğrendik. Böbrek ve Kalp yetmezliği neticesi tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Hatice Uçar’a Tanrı’dan rahmet, kederli Uçar ve Süslü Aileleri ile tüm dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

İskenderun Gazetesi Sahibi

Rızkullah TERBİYELİ

Ve Eşi

 

BAŞSAĞLIĞI

Gazeteci Refikimiz Doğan Süslü’nün kayınvalidesi

Hatice Uçar’ın

Ölümü bizleri büyük bir üzüntüye sevk etmiştir. Hastalığına yenik düşerek tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Hatice Uçar’a Tanrı’dan rahmet, kederli Uçar ve Süslü Aileleri ile tüm dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

İskenderun Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

Semir BAĞIRSAKÇI

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here