İstanbul Hatay Günleri Sona Erdi

0
141

hatay günleri4Kentimizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla İskenderun Belediyesi’nin de stant kurduğu, İstanbul’da Hatay Günleri etkinlik programı sona erdi.

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in katıldığı, İstanbul Hatay Günleri etkinlik programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. İstanbul Hatay Günleri’nde, yürüyüş, tören, gala yemeği, tekne gezisi, dilek fenerlerinin uçurulması, künefe ikramı, konser, halkoyunları gösterisi yer alırken, stantlar da gezildi.

Stanttaki panolarda, çalışmalar ve İskenderun’un fotoğrafları yer aldı. Standı ziyaret edenlere, kentimizi tanıtıcı CD, broşür, bülten gibi dokümanlar verildi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, milletvekilleri, Hatay heyeti ve vatandaşların yanı sıra, dizi oyuncusu Erhan Ufak ve sanatçı Gökhan Güney de İskenderun Belediyesi’nin standını ziyaret etti.

MKÜ Standı Ziyaretçi Akınına Uğradı

İstanbullular tarafından yoğun ilgi gören ve bu yıl III.’sü düzenlenen “İstanbul Hatay Günleri” başladığı günden son güne kadar karnaval havasında geçti. Hatay, tarihiyle, el sanatlarıyla, kültürüyle, turizmiyle, doğal güzellikleriyle, yemekleriyle, beldeleriyle ve de en önemlisi yüreği sevgi dolu insanlarıyla tüm dünyaya barış ve kardeşlik mesajı verdi. İstanbul’da Hatay Günleri’ne gösterilen ilgiden dolayı Hatay her yönüyle bundan sonraki yıllarda da İstanbullularla buluşacak.

İstanbul Hatay Günleri’nde Mustafa Kemal Üniversitesi de stant açarak tanıtım faaliyetleri yürüttü. MKÜ standı İstanbul’da yaşayan ve farklı değerleri paylaşan insanlar tarafından ziyaretçi akınına uğradı. Binlerce İstanbullunun yakın ilgi gösterdiği MKÜ standını, başta Adalet Bakanı Sadullah Ergin olmak üzere Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Antakya İlçe ve belde belediye başkanları ziyaret etti.

hatay günleri5

2-7 Nisan tarihleri arasında düzenlenen “İstanbul Hatay Günleri” için MKÜ standına ziyaret gerçekleştiren Hatay ilçe ve belde belediye başkanlarının ortak görüşü ise şehrin ve Mustafa Kemal Üniversitesi’nin markalaşması konusunda önemli katkılar sağlayan başarılı bir fuar organizasyonu olduğu yönündeydi. 7 Nisan’da sona eren Feshane’deki “İstanbul Hatay Günleri” hem İstanbulluları hem de fuarda stant açan Antakyalıları fazlasıyla memnun etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here