Gazeteci Akın Bodur’a Bir Ödül Daha!

0
307

hatay gazeteciler1Mersin’de Düzenlenen Yerel Medya Yarışmasında 4 Hataylı Gazeteci Ödül Aldı

Mersin Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri’ yarışmasında İskenderunlu Gazeteci Akın Bodur yeni bir ödülün sahibi oldu. Yarışmada Hatay’dan toplam 4 gazeteci ödül aldı.

Hatay’da gazetecilik mesleğini sürdüren İzzet Nazlı, ‘Yılın En İyi Yerel Gazete Muhabiri’ seçilirken, İskenderun Ses Gazetesi Muhabiri Akın Bodur ‘Yılın En İyi Yerel Gazete Haberi’ dalında ödül aldı. Hatay Güney Rüzgarı Dergisi İmtiyaz sahibi Mehmet Ali Solak ‘Yılın En İyi Yerel Dergi Araştırma ve İnceleme Köşesi’ dalında ödül alırken, Hatay Kent Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muhammet Ali Çayırcık ise ‘Yılın En İyi Gazete Tasarımı ve Mizanpajı’ ödülüne layık görüldü.

hatay gazeteciler2

Yarışmada ödül alan gazetecilere plaketleri Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu tarafından takdim edildi. Düzenlenen ödül törenine ayrıca Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, Hatay Radyo ve Televizyoncular Derneği (RATED) Başkanı ve HGC Başkan Yardımcısı Nihat Mazmanoğlu ve çok sayıda gazeteci ile akademisyen katıldı.

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen yarışma 29 dalda gerçekleştirildi. Çukurova yöresini kapsayan yarışmaya Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin illerinden çok sayıda gazeteci onlarca eseri ile katıldı. Yarışmanın jürisinde ise ünlü gazeteci ve televizyoncular Murat İde, Mesut Yar, Yüksel Aytuğ, Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Cereci, Adem Arslan ile akademisyenler Yrd. Doç. Dr. Murat Ertan Doğan, Yrd. Doç. Dr. Onur Dursun, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Taylan, Uzm. Recep Ünal yer aldı. Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya gazetecilere verdiği destekten dolayı teşekkür ederek bir anı tabağı ve flama takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here