Futbol İçin Çıkarılan Savaşlar (5)

0
44

Değerli Okurlarım, tüm olimpiyatlar barış ve dostluk dilekleriyle açılır. Kimse kınadan söz etmez, kına yakın demez. Ulu Önder Atatürk savaşırken bile “Yurtta sulh, cihanda sulh” demiştir. Cumhuriyet’i kuranların beyin kıvrımlarına bu sloganı kazımıştır adeta. Şimdi sizler çıkıp cumhuriyet dönemi savaşı anımsatıyor derseniz, adama gülerler…

Bu politika değil, olsa-olsa kötü siyaset. Ülkemizde yaşayanları taraf yaptıkları yetmiyor ve şimdi de statlara el attılar. Yani taraftarları da ikiye böldüler. Aynı takımın taraftarları ikiye bölünüyor ve birbirine giriyor. Kasımpaşalı arkadaşım diyor ki; “-Öcal Hocam, Mahmut Hoca beni iyi yetiştirmiş, hem de çok iyi yetiştirmiş, bak milleti ne hale getirdim. %50’yi hemen garantiye aldım. Şimdide tribünlere hâkim oldum. Adam gibi adam ÇARŞI’ya karşı 1453 kartalları ortaya attık ve bir de, Allahüekber dedirtiyoruz ortalık toz duman. Seçimlerde tribünler bana sekte olacak. O nedenle de onları sindiriyorum…”

Ülkemizde bazı önemli gerçekler artık gün ışığına çıktı. Ya dindar olacaksın ya tinerci! Orta yol nedense yok. Konuşmalar şöyle, şu anda artık okullarda Kuran-ı Kerim ve Siyer-i Nebi düz liselerde var mı? Kardeşlerim, anneler, babalar… Sevgililer sevgilisinin, tek önder, rehber hayatı bizim için bir izdir. Onun için de annelerin, babaların yavrularının geleceği için seçmeli derslerde hassas davranmalarında yarar var…

Açıklaması şu olmalı: Çocuklar Siyter-i Nebi, yani Hz. Muhammed’in hayatı ile Kuran-ı Kerim derslerini seçecekler tinerci olmaktan kurtulacaklar. Çünkü okullarda bunlar okunmazsa çocuklarımız tinerci profesör, tinerci sanatçı, hukukçu oldular. Yukarısı dindar ve kindar nesil istiyor. Birden fazla evlilik, üç dört çocuk ve de badem bıyık şart. En tepedekinin de badem bıyıkları var, hayret doğrusu.

Dindar ve kindar gençler tekbir getirerek, canavar duygularla başka bir Müslüman gencin canını alıyor. Bunu Allah adına yaptıklarını söylüyorlar. Kasımpaşalı bu tüyler ürpertici konular hakkında şunları söylüyor; “Bunlar bu şekilde olmazsa, ben Rabbime ne diyeceğim?” Onlara hak vermemekte elde değil… Nasıl derseniz. Dindar olmayalım da tinerci mi olalım? Bira içip de ahlaksız mı olalım?

Elin adamı bizlere doğru yolu gösteriyor ama biz anlamazdan geliyoruz. Yeter ki, namaz kıl ama herkesi göreceği bir şekilde. Abdest aldığını kimse görmez. Belli yerlerde namaz kılacaksın, badem bıyıklarında olacak. 4-5 çocuk için her şey serbest. Kimseler sana soru soramaz. Türkiye nüfusunun bir bölümü tinerci, çapulcu ama hamdolsun kelle kesen olmamıştır. Çekirgeler fazla zıplayamaz, mukadderatları bellidir.

Mutlu olun, mutlu kalın… SAYGILARIMLA

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here