Futbol Festivali Görkemli Açılışla Başladı

0
216

futbol festivali5İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen 1. İskenderun Futbol Festivali, görkemli bir açılış ile başladı. Festivalin açılışı için İskenderun’da gelen Türk futbolunun efsane isimleri olan Yılmaz Vural, Ahmet Akcan gibi teknik adam ve sporcular, İskenderun veteranları ile bir gösteri maçı yaptılar.

İskenderun’daki futbol festivaline katılmak üzere dün kentimize gelen Teknik Direktörler Yılmaz Vural, Turgay Aksu, Ahmet Akçan, Reha Kapsal, Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkan Yardımcısı Mecit Çetinkaya, ünlü sporcular Hakan Ünsal, Bülent Alkılıç, Turgay Kazancı, İlyas Kahraman, Mert Korkmaz, Fatih Çerçi, Suat Şatır, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ilk olarak İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

futbol festivali6

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun’u yeniden yapılandırıyoruz. Bunun içinde İskenderun’un her alanda adını en iyi şekilde duyurma çabası içerisinde, böyle bir organizasyona imza attık. Sporla da kentimizi tanıtmak, çocuklarımızı, gençlerimizi spor aktivitelerine yönlendirmek, down sendromlularımızı, engellilerimizi topluma, sosyal hayata kazandırmak amacındayız. İskenderun’u marka kent yapalım, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutalım, sizlere misafirperverliğimizi, belediyeciliğimizi gösterelim istiyoruz” derken, futbol festivaline katılımlarından dolayı spor adamlarına teşekkür etti.

Galatasaraylı eski futbolcu ve TV Yorumcusu Hakan Ünsal da İskenderun’a ilk kez geldiğini söylerken; “İskenderun anlatıldığından çok daha güzel. İnanın buradaki sıcaklığı her yede göremiyoruz” dedi. Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkan Yardımcısı Mecit Çetinkaya, etkinliğin iyi bir hizmet olduğunu belirterek; “Geldiğim için mutluyum. Liman şehri İskenderun’a ikinci kez geliyorum. Dernek olarak size teşekkür ediyorum” diye konuştu.

futbol festivali7

Daha önce kentimize bir organizasyon için geldiğini belirten Teknik Direktör Ahmet Akcan; “Hem İskenderun’un, hem İskenderunluların güzelliklerini tanıdım, davete koşarak geldim. Yapı itibariyle de günümüz futbol teknik adamlarından biri olarak, sorumluluk projesini desteklemenin görevlerimizden biri olduğunu bilenlerdenim. Her zaman göreve hazırız” dedi.

Teknik Direktör Yılmaz Vural, idarecilerin vizyonu ve misyonu olması gerektiğini belirterek; “Sizin gibi bir idareciye sahip olmak İskenderun için şans” şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, Sportif Direktör Levent Erköse, İskenderun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Levent Duman, İskenderun Belediye Gençlik Spor Kulübü 2. Başkanı Muhsin Cerrahoğlu ve down sendromlu gençlerin de katıldığı ziyarette, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konuklarına plaket verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here