Feriz; “Öncelikli Hedefimiz Eğitim”

0
94

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik Fakültesi binasının temelinin atılmasından ötürü büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile Deniz Ticaret Odasının destekleriyle inşasına başlanan fakültenin, parti olarak eğitime verdikleri önemin kanıtı olduğunu vurgulayan Feriz; “İskenderun’a çığ gibi büyüyen hizmetlerimize, öncelikle eğitimi alarak yolumuza durmadan ilerliyoruz. Hatırlanacağı üzere, bu memlekette kendi kişisel menfaatleri uğruna İskenderun’dan üniversiteleri kovan zihniyetin tam tersine Ak Parti hem Türkiye’de, hem de İskenderun’da fakülteleri çoğaltarak kentimizin ve öğrencilerimizin geleceğine ışık tutmuştur.

Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik Fakültesi binasının temelini atmanın haklı gururunu yaşıyoruz.  Bu fakültemizle geleceğini denizcilikle şekillendirecek olan gençlerimiz hayat bulacak ve ülkemize yeni kaptanlar yetiştireceğiz. Ak Parti olarak ilke ve hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Eğitim öncelikli hedefimiz olup bu doğrultuda güzel Türkiye’mizin geleceğini şekillendiriyoruz. İskenderunlu işadamlarımızla, halkımızla STK’larla, basın mensuplarımızla kentimize yeni projeler eklemeye devam ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here