İtfaiyecilere İç Hizmet Yönergesi Gereği Eğitim Verildi

0
85

İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline iç hizmet yönergesi gereği bir gün süreli eğitim verildi. İtfaiye Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitime katılan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, hizmet içi eğitimin önemine değinerek, geniş kapsamlı eğitime katılan personele katılım belgelerini verdi.

İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürü Ömer Çolak, yaptığı kısa açıklamada, yetersiz araç ve işlevini yitirmiş, çok eski binada hizmet veren itfaiye teşkilatının, yeni yapılan modern ve donanımlı binada ve yeni alınan araçlarla hizmet kalitesinin arttırdığını hatırlattı.

Zor şartlarda, eski ve yetersiz bina ve araçlarla hizmet vermeye çalışan İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün, yapımı tamamlanarak hizmete giren yeni donanımlı,  modern bina ve alınan araçlarla güçlendirildiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ise; “Yeni itfaiye aracı daha geliyor. Hizmette insan faktörünün de eğitimli, bilinçli olması gerekir. Eğitim sürecinde bilgiyle donatılmış insan, ileri teknolojide donatılmış araç, gereçler ve modern bir hizmet binasının sağladığı olanaklarla daha iyi hizmet verir, daha üretken olur” diye konuştu. Halka hizmetin önemini vurgulayan Belediye Başkanı Civelek, en saygın ve değerli insanın insanlara hizmet eden olduğunu da işaret etti.

Belediye Başkanı Civelek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı itfaiye eğitmenleri tarafından verilen geniş kapsamlı eğitime katılan itfaiye personeline katılım belgelerini de tek-tek verdi.

 2012 yılı içerisinde en çok yangına iştirak eden personellere ödül verilen eğitimde, 24 saat kesintisiz üç vardiya üzerinden (24-48 sistemi) hizmet verecek olan İtfaiye Müdürlüğü personelinin görevlendirilmesi de yapıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here