Feriz; “Hizmet Üretmedikten Sonra İl Olsa Ne olur”

0
87

Ak Parti İskenderun İlçe Yönetimi ve bazı belediye meclis üyeleri, yeni yönetimini belirleyen İskenderun Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, ziyaret sırasında kalkınan bir İskenderun’un hepimizin temennisi olduğunu söyledi. Kalkınan bir İskenderun için sınırlarının genişletilmesi veya il olmasının bir önemi olmadığını belirten Başkan Feriz; “Yeter ki hizmet yapılmak istensin! Yatırım yapmak için alan çok” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Ak Parti İskenderun İlçe Yönetimi ve bazı belediye meclis üyeleri, basınla bir müddet İskenderun ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Basının önemini her fırsatta dillendirdiklerini söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Feriz; “Kalkınmış bir şehir, hepimizin temennisidir. İskenderun’un sınırlarının büyütülmesi ile kalkınma olmaz. İskenderun’un yatırım için alanı çok! 6 mahalleyi düzün bir imar planı ile tek bir mahalleye sığdırabilirsiniz. Yeter ki siz hizmet yapmak isteyin. Siz hizmet üretmedikten sonra burası il olsun buranın valisi gelse ne olur ki” diyerek, kentsel dönüşümün şart olduğunun da altını çizdi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Şehmuz Aslan, partinin birlik içerisinde hareket etmesinin büyük bir başarı olduğunu ifade ederek, bunu sağlayan Başkan Feriz’e teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here