Eyigün İskenderun’da İncelemelerde Bulundu

0
32

Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Eyigün İskenderun’da İncelemelerde Bulundu…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün, İskenderun’da sahil bandında devam eden Deniz Tahkimat çalışmalarını yerinde incelemek için kentimize geldi. Gelişmeleri yakından takip etmek üzere bölgeye gelen Eyigün, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’dan bilgiler aldı.

İncelemelerde bulunmak ve bilgiler almak üzere İskenderun’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün beraberindekilerle birlikte sahil bandını gezdi ve Deniz Tahkimat çalışmalarını yerinde inceledi.

Bakan yardımcısı Eyigün’e, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı eşlik etti.

İncelemeler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Tosyalı; “Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere kentimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Sayın Dr. Yalçın Eyigün ve Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek ile birlikte sahil bandında devam eden Deniz Tahkimat çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgiler aldık.

Şehrimizin yeniden ayağa kalkması noktasında Devletimizin tüm imkanları ile çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here