Esnafın Sorunları Antalya’da Görüşüldü

0
72

hesob ziyaret3Fırat; “Sorunlarımızı En Yetkili Mercilere Bildirdik”

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK)’nun düzenlemiş olduğu “Eğitim, Bilgilendirme ve Mesleki Dayanışma Toplantısı” Antalya’da yapıldı. Türkiye’nin dört bir tarafından esnaflar Antalya’da düzenlenen toplantıya katıldı. Esnafların sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıya Hatay Esnaf Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, HESOB Başkan Yardımcısı ve İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat ve HESOB yöneticileri de katıldı.

Teşkilat içi “Eğitim, Bilgilendirme ve Mesleki Dayanışma Toplantısı” Antalya’da Harrington Park otelde gerçekleştirildi. Oldukça verimli geçen ve esnafın sorunlarının görüşüldüğü toplantıya TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Madeni Eşya ve Sanatkarları Federasyon Başkanı Özcan Saraçoğlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, HESOB Başkan vekili Uğur Fırat katılarak esnafın şikayetlerini sıkıntılarını çözmek içim bir araya gelip istişarede bulundular.

Eğitim, Bilgilendirme ve Mesleki Dayanışma Toplantısı ile ilgili bilgi veren Palandöken, toplantıda esnaf ve sanatkârın içinde bulunduğu sosyal, ekonomik ve toplumsal durumun tespit ve değerlendirmesinin yapıldığını, beklentilerinin görüşülerek müzakere edildiğini belirtti.

Toplantı dönüşü açıklamalarda bulunan HESOB başkan vekili Uğur Fırat ise; “Antalya’da düzenlenen toplantının oldukça verimli geçtiği kanaatindeyim. Esnaflarımızın sorunlarını görüştük ve çözüm yolları aradık. Sorunlarımızı en yetkili mercilere bildirdik” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here