Esnaf Oda Başkanlarının Bu Ay ki Kahvaltısına İTSO Ev Sahipliği Yaptı

0
74

oda başkanları2İskenderun Esnaf Odalarının her ay düzenlemiş olduğu birlik beraberlik ve dayanışma toplantısı bu ay İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yörük Çadırında düzenlenen kahvaltılı toplantıya İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun Ticaret Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO yönetim kurulu üyeleri Necat Özkaya, Muhsin Yeter, Gassan Kuran, İskenderun Esnaf Odaları Başkanı ve Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkan vekili Uğur Fırat ve Esnaf oda başkanları katıldı.

oda başkanları3

Toplantıda ilk olarak söz alan İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat; “Her ay esnaf odaları olarak bir araya geliyoruz. Bu ay toplantımızın ev sahipliğini İskenderun Ticaret ve Sanayi Odamız yapmıştır. Oda yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bir esnaf çorbasıdır. Bu kahvaltıları yaparak kenetlendiğimiz için ülkemiz adına kentimiz adına mutluluk duyuyoruz.  Bu güzel tabloyu yakaladık. Esnaflarımızın birlik, beraberlik ve kenetlenmesine vesile olan bu tür toplantıların devamını diliyoruz” dedi.

oda başkanları4

Ardından söz alan İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ise; “İTSO yönetimine teşekkür ediyoruz. Artık bu toplantılar klasik olmaya başladı. Burada hepimizin bildiği gibi bu toplantılar sayesinde esnaf odalarımız bizleri bir araya getiriyor. İskenderun’un tüm güzelliklerini bir arada yaşıyoruz. Bir araya gelmede İskenderun’un tüm birimini, çok geniş toplumsal kesimi temsil eden oda başkanlarımızın varlığı İskenderun’umuzun birliği ve dirliği için önemli bir güç. Bu birlikteliğin oluşmasında, mevcut güzelliğin oluşması ivme kazanarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılan esnaf oda başkanları da birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi yönünde görüşlerini bildirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here