Esnaf Oda Başkanları Birlik Kahvaltılarına Devam Ediyor

0
106

esnaf oda başkanları1Hatay’da birliktelikleri ile örnek teşkil eden İskenderunlu esnaf odası temsilcileri yine bir sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Hasan Baba Restoran’da buluşan esnaf odası başkanlarını İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen İlçe Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Kırıkhan İlçe Kaymakamı Hasan Gözen ve İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı da yalnız bırakmadı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği sabah kahvaltısında kısa bir konuşma yapan Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkan Vekili ve İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, birlikteliklerine dikkat çekip ülke bütünlüğünün önemine vurgu yaptı.

esnaf oda başkanları5

Her şeyden öte Türkiye’de istikrarın önemini işaret eden Uğur Fırat, Hatay’daki kardeşliği örnek gösterip bu durumun örnek teşkil etmesi gerektiğini kaydetti.

Fırat’ın ardından esnaf odası temsilcilerinin dayanışma içerisinde olduğunu ve bu durumun kendilerini mutlu ettiğini ifade eden İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ise, birliktelik ile istenilen her işin çözüme kavuşturulabileceğini söyledi. Samimi sohbet ortamında geçen sabah kahvaltısı, oda başkanlarının karşılıklı fikir alış verişi ile devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here