Erzin Şehir Stadı Bakıma Alındı

0
514

erzin stadı1Çalışmalar ligin başlamasına kadar tamamlanamazsa Erzin Belediyespor ilk haftalardaki birkaç maçını Reyhanlı ya da İskenderun’da oynayabilir.

Bölgesel Amatör Liginden 3. Lige yükselen temsilcimiz Erzin Belediyespor’un stadı yeniden bakıma alındı. Çalışmalar ligin başlamasına kadar tamamlanamazsa Erzin Belediyespor ilk haftalardaki birkaç maçını Reyhanlı ya da İskenderun’da oynayabilir.

Erzin Belediyespor yönetimi, kent stadını futbol oynanmaya hazır hale getirmek için yine bakıma aldı. Bakım çalışmalarının ligin başlama tarihini aşması durumunda birkaç maçın İskenderun veya Reyhanlı’da yapılabileceği kaydedildi.

2014-2015 futbol sezonunda ilimizi 3. Lig 3. Grupta temsil edecek olan Erzin Belediyespor’un Kulüp Başkanı Murat Ergörün, statlarında başlatmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler de verdi. Başkan Ergörün; “Erzin stadını futbol oynamaya hazır hale getirmek için stadı bakıma aldık. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam etmektedir. Çalışmalar konusunda belediye başkanımız büyük bir destek vermektedir bizlere. Çalışmalarımız ligin başlama tarihine kadar tamamlanamaması halinde 2-3 maçımızı İskenderun veya Reyhanlı’da oynayabiliriz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here