Erzin Belediyespor’dan Son Dakika Transferleri

0
126

erzin belediyespor3Bu sezon 3. ligde mücadele edecek olan Erzin Belediyespor, transfer döneminin dolmasına saatler kala dört transfer daha gerçeklettirdi. Erzin temsilcisi, son dakika transferlerinde dört futbolcu ile el sıkıştı. Kocaelispor’dan Berkay Arslan ile sözleşme imzalayan Erzin Belediyespor, Tarsus İdman Yurdunun genç santraforu Alper Yener ve Adana Demirspor’un genç oyuncusu Mertkan Kozig’i de 1’er yıllığına kiraladı. Erzin ekibi, kadrosunda bulunan Ali Oymacı ile de yeniden anlaştı.

Erzin Belediye Spor Yönetim Kurulu, yapılan bu son transferin ardından yazılı bir açıklama yaparak; “Erzin Belediyespor’umuz 2014-2015 sezonu 1. transfer dönemini kapatmıştır. Teknik heyetimize ve tüm futbolcularımıza başarılı bir sezon geçirmelerini dilerken, ilgilerinden ve desteklerinden dolayı şanlı taraftarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, Erzin Belediyespor, 3. Ligdeki ilk maçına bu hafta sonu çıkacak. 3. Lig temsilcimiz Erzin Belediyespor, 7 Eylül 2014 tarihinde sahasında Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak. Erzin Belediyespor Etimesgut Belediyespor Erzin temsilcisinin cezası nedeniyle Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadında Saat 16.00’da oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here