Erzin Belediyespor’da 3 Futbolcu İmza Attı

0
170

erzin bldspor1Bu sezon 3. Ligde mücadele edecek olan Erzin Belediyespor yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra kadrosunu da güçlendirmeye davam ediyor. Bu amaçla 3 futbolcuya daha imza attıran Erzin ekibi, gerekli görülen yerlere yine takviye yapmayı düşünüyor.

Erzin Belediyespor, geçtiğimiz sezon Hacettepe’nin şampiyon kadrosunda yer alan genç file bekçisi Kıvanç Küçükkarış ile Çıksalınspor’da forma giyen genç stoper Burçak Özkanca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 3. ligin yeni ekibi, Adana Demirspor’da da ter döken ve geçtiğimiz sezon Çorum Belediyespor’da forma giyen 94 doğumlu genç file bekçisi Mustafa Afşaroğlu ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Erzin Belediyespor 7 Eylül’de başlayacak olan ligde, ilk hafta sahasında Etimesgurtspor’u ağırlayacak. Teknik Direktör Ergün Aytekin yapılan takviyelerle takımın yavaş-yavaş şekillendiğini belirterek; “Ligin başlayacağı tarihe kadar hazırlıklarımızı tamamlayarak, mücadelemize eksiksiz başlamak istiyoruz. İddialı bir kadro oluşturmak çabasındayız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here