Eryılmaz; “Gün; Ülkemize, Geleceğimize Sahip Çıkma Günüdür”

0
59

chp seçim startıCHP Seçim Startını Kumlu’dan Verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Kumlu Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ekrem Baldıran olarak açıklandı. Kumlu halkının yoğun ilgi gösterdiği adaylık açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Düzenlenen törene, Hatay Milletvekilleri Av. Refik Eryılmaz, Av. Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl, Dr. M.Ali Ediboğlu’nun yanı sıra, CHP il ve ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye aday adayları, muhtarlar ve geniş bir halk kitlesi katıldı.

CHP Kumlu İlçe Teşkilatı binasında düzenlenen törende konuşan Milletvekili Eryılmaz; “Sayın Baldıran 30 yıl devlet memurluğu yapmıştır. Bürokrasiyi iyi bilen Sayın Baldıran’ın Kumlu ilçemize önemli hizmetler sunacağını ilçenin çehresini değiştirecek birikim ve vizyona sahip olduğunu düşünüyorum.

Ülkeyi Seven Vatandaşlarımız AKP’ye Dersini Verecek

Günümüz birlik olma ve dayanışma günüdür. Cumhuriyetimizi, özgürlüğümüzü yok etmeye çalışanlara, bütün dünya çapında itibarımızı sıfıra düşürenlere, çocuklarımızın geleceğini, değerlerimizi, milli varlıklarımızı satanlara karşı hep beraber hareket etme zamanı gelmiştir.

Yerel ve genel seçimlerde ülkesini seven vatandaşlarımız AKP’ye gereken dersi verecektir. Olağanüstü bir durum olmaz ise Kumlu’da seçimi rahatlıkla kazanabileceğimizi düşünüyorum. Gün; ülkemize, geleceğimize ve insanımıza sahip çıkma günüdür. Sayın Baldıran’ın adaylığının kendisine ilçemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here