Eğitim Gönüllüsü İhsan Bahadırlı Hayatını Kaybetti

0
602

ihsan bahadırlı1Hayırsever eğitim gönüllüsü olan ve oğlu Dr. Gani Bahadırlı adına yaptırdığı okul ile bilinen İhsan Bahadırlı, önceki gün hayatını kaybetti. 90 yaşında yaşamını yitiren Merhum İhsan Bahadırlı için dün Kaptan Paşa Camiinde kılınan öğle namazının ardından cenaze töreni yapıldı. Merhum Bahadırlı’nın kızı MKÜ Deniz Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Bahar Yılmaz, cenaze töreninde taziyeleri kabul etti.

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Deniz Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Bahar Yılmaz’ın babası İhsan Bahadırlı’nın cenazesi, öğle namazına müteakip İskenderun Merkez Kaptanpaşa Camii’nde düzenlenen törenin ardından, Reyhanlı’daki aile Mezarlığı’nda defnedildi.

ihsan bahadırlı2

Törene İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, belediye meclis üyeleri, akademisyenler, işadamları ve vatandaşlar katılırken, acılı aileye sabır ve başsağlığı dilediler.

Kimya mühendisi olan merhum İhsan Bahadırlı, oğlu Dr. Gani Bahadırlı’nın trafik kazasında yaşamını kaybetmesi nedeniyle oğlu adına İskenderun’da ilköğretim okulu yaptırmış ve bu okulda gönüllü çalışmalar yürütmüştü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here