Ergin; “Kendi Kendimize Rakip Olmayalım!”

0
128

hatayspor48Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta lider olan Hatayspor’un haftalık basın toplantısı önceki gün yapıldı. Toplantıya Hatayspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, antrenör Zafer Uysal, Hatayspor futbolculardan Soner Ergençay ve Fatih Öztürk katıldı. Ergin, Hatayspor’un 1970’li, 1980’li yıllarda yaşanan atmosferi tekrar yaşayarak adeta nostalji seyrettiklerini belirtti.

Sezon başından beri alınan 11 galibiyet ve 2 beraberliğin tesadüf olmadığını kaydeden Ergin; “Futbolda form grafiği önemlidir, ondan daha önemli olan iniş döneminde de başarı kazanmaktır. Hatayspor iniş dönemini de başarılı bir şekilde atlattı. Pazar günü bizi desteklemeye gelen 6 bini aşkın taraftar topluluğu destekledi taraftarımızın Hatayspor’a sağladığı katkı müthiş. 1970-1980’li yıllardan adeta nostalji seyrettik.

Hatayspor şimdiye kadar en’lerin takımı oldu. Kendi grubunda aldığı 11 galibiyetle en fazla galip gelen takım, 2 yenilgi ile en az yenilen, şimdiye kadar attığı 27 golle grupta en fazla gol atan, 12 golle en az gol yiyen takım oldu. Hatayspor iyi yolda, bu grupta bize rakip yok. Yeter ki biz kendi kendimize rakip olmayalım.

Taraftarımız takımına olan desteğini sürdürsün. Bu hafta sonunda karşılaşacağımız Giresunspor kendi sahasında az gol yiyen bir takım. Fakat biz ilklerin takımı olduğumuz için takımımıza güveniyoruz. Futbolcuların alacakları ödeniyor ve ödenmeye devam ediyor. Hatayspor engelleri aşarak şampiyon olacak güçtedir” dedi.

Taraftar Desteği Daha da Artmalı

Hatayspor antrenörlerinden Zafer Uysal’da hafta sonunda oynanan Kartalspor maçında taraftarın sağladığı desteğe dikkat çekerek taraftar desteğinin daha fazla artması gerektiğini söyledi. Maçın başında buldukları golün kendilerini rahatlattığını söyleyen Uysal; “Futboldan ziyade sonuç önemliydi, futbolcuların mücadele azmi galibiyeti getirdi. Hatayspor’u iyi yerlere getirmek için çaba gösteriyoruz. Güneyin yıldızı Hatayspor adeta bir yıldız, parlamak istiyor” diye konuştu.

Erken Gelen Gol Galibiyeti Getirdi

Hatayspor’un başarılı orta saha oyuncularından Soner Ergençay ise yaptığı açıklamada Hatayspor’un çıktığı son 8 maçını kazandığını belirterek; “Devre arası kampında eksiklerimizi gözden geçirerek ikinci yarıya bomba gibi geçmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Hatayspor’un başarılı kalecilerinden Fatih Öztürk de maçın başında gelen golün takımı iyi bir havaya soktuğunu belirterek; “Kartalspor iyi bir ekip. Buna rağmen golü erken bularak maçı kazanmasını bildik. Çıktığımız son 8 maçı da kazanmak bizi ayrı bir motive ediyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here