Erzin Belediyespor’un Yükselişi Sürüyor!

0
219

erzin bldspor10Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu Birecik Belediyespor deplasmanından da galibiyetle ayrıldı. Teknik Direktör Can Güven’in takımın başına geçmesi ile son beş maçta beş galibiyeti elde ederek, hanesine 15 puan yazdıran Erzin ekibi, elde edilen bu başarıların ardından ligde 2. sıraya yerleşti.

Birecik şehir stadında Birecik Belediyespor ile karşı karşıya gelen Erzin Belediyespor, maçını Sercan Şahan, Melih Kaan Avaz, Yasin Kılıç hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmada dakikalar 42’yi gösterdiğinde sahneye çıkan Erzin Belediyesporlu Eyüp Ateş, takımını öne geçiren golü attı: 0-1. Bu golle temsilcimiz soyunma odasına galibiyet ile girdi. İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Erzin Belediyespor 47. dakikada farkı ikiye çıkardı. Kazanılan penaltı atışını kullanan Mehmet Türk, düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 0-2. 66. dakikada ev sahibi ekibin geliştirdiği ender ataklardan birinde Muhammet farkı bire indirdi: 1-2.

Bu golden sonra umutlanan ev sahibinin üzerine giden Erzin Belediyespor, karşılaşmanın 90. dakikasında yine rakip kaleye etkili gitti. Bir kez daha sahneye çıkan Mehmet Türk, kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydederek skoru belirledi: 1-3.

Teknik Sorumlu Can Güven’in göreve geldiği beş haftadır içeride ve dışarıda galip gelen Erzin Belediyespor 5’te 5 yaparak 15 puanı hanesine yazdırdı. Elde edilen bu galibiyet ile puanını 26’ya çıkarak Erzin Belediyespor, 44 Malatyaspor’un altında ikinci sıraya yerleşti. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here