Ergin; “Halkımıza Hizmet Etmek Üzere Bu Yola Çıktık”

0
53

sadullah ergin16Yerel seçim çalışmalarını hızla sürdüren Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, son olarak Hassa’da vatandaşlarla bir araya geldi. Ergin, Hatay’a bugüne kadar hiç bir siyasi partinin, Ak Parti iktidarı döneminde yapılan yatırım kadar hizmet sunmadığını söyledi.

Hizmetlerin devam edeceğini belirten Ergin; “Halkımıza hizmet etmek üzere bu yola çıktık ve Allah’ın izniyle hizmet sunuyoruz. Türkiye genelinde iflas edip kepenklerini kapatan esnaf, yatırımdan kaçan sermaye sahiplerinin yaşandığı bir dönemde sizler, Ak Parti’yi iktidara taşıdınız. Türkiye, siyasi ve ekonomik istikrarı elde etti” dedi.

Amanos Tüneli projesi sayesinde Hassa ve çevresinde bulunan bu toprakların değer kazandığını da ifade eden Ergin; “1 Katrilyonluk Amanos Tüneli yapım aşamasına geldi. 2013 yılı Şubat ayında proje ihalesi yapılan Amanos Tüneli, bu bölgenin havasını değiştirecek. Topraklarınızdan bereket fışkıracak. Yapılacak olan tünelin esas amacı ise yatırımcıya yeni yatırım alanlarına kısa yoldan ulaşımlarını sağlamak içindir.

sadullah ergin17

Bu bölgeler ekonomik anlamda büyük ilerlemeler kaydedecektir. Şimdilik 40 bin dönüm arazide kurulacak olan fabrikalarda çalışmak isteyen işsiz, aşsız gencimiz kalmayacak” diye konuştu. Ergin, sanayi yatırımlarının yanı sıra köylerinde çiftçilik yaparak geçimlerini sağlayan vatandaşların da yardımına ulaştıklarını ifade etti.

50 yıllık utanç duyulan yasaklara yine bu milletin verdiği destek ile son verildiğini dile getiren Ergin; “Kız çocuklarımız üniversitelerde okuyamaz duruma gelmişti. Kapılardan geri çevriliyordu. Bu millete rağmen bu yasakları uyguladılar. Sizler, bu yasakları kaldırmak üzere bizlere vekâlet verdiniz. Allah’a çok şükür bu yasakları kaldırmak sizlerin sayesinde bize nasip oldu. Artık isteyen herkes istediği gibi okuluna, işine gidebiliyor. Bundan sonra insanlar şiir okudu diye hapse atılmayacak” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, daha sonra Antakya’da bir düğün salonunda Yaşar Okay ve ailesi tarafından düzenlenen toplantıya konuk oldu. Ergin, toplantıda yaptığı konuşmada, Hatay’ın hizmetlerle coşacağını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here