Savaş; “30 Mart Günü Doğru İle Yanlış Arasında Seçim Yapacaksınız”

0
72

lütfü savaş43CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “30 Mart Günü Doğru İle Yanlış Arasında Seçim Yapacaksınız”

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yaklaşan yerel seçim tarihi öncesi Yayladağı ilçesine adeta çıkarma yaptı. Yayladağı’nın yaklaşık 15 köy ve beldesini ziyaret eden Savaş, gittiği her yerde hemşerilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

İlk olarak Kızılçat ile Aşağı ve Yukarı Pulluyazı köylerine giden Başkan Savaş, buralarda yaptığı konuşmada önümüzdeki yerel seçimlerin Hatay’ın kaderini değiştirebilecek nitelikte önem taşıdığını ifade etti. Savaş, hemşerilerine hitaben; “30 Mart günü doğru ile yanlış arasında seçim yapacaksınız” dedi.

Kızılçat köyünde hemşerilerinin yer sofrasında hazırladığı köy kahvaltısına eşlik eden Başkan Savaş, kahvaltı sonrası Suriye sınırında yer alan olan Güveççi ve Görentaş köylerine geçti. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Başkan Savaş, Antakya’da yaptığı hizmetleri işaret ederek, bu hizmet anlayışının tüm Hatay’a yayılması için çalışacaklarını kaydetti.

Uluyol, Arslanyazı ve Hisarcık köylerinde halkın alkışları arasında karşılanan Başkan Lütfü Savaş, önümüzdeki seçimde herkesin geleceğini düşünerek sandığa gitmesini ve oy kullanırken Hatay’ı yönetmeye talip adayların geçmişte bıraktıkları izlere bakması gerektiğini söyledi.

Temaslarına Kışlak CHP Belde Teşkilatı önünde toplanan hemşerileriyle bir araya gelerek devam eden Doç. Dr. Lütfü Savaş, kendisini dinlemek üzere gelen kalabalığa Antakya Belediye Başkanı iken yaptığı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde yapacağı icraatları anlattı.

lütfü savaş44

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, Kışlak’tan sonra sırasıyla Ayışığı, Yoncakaya ve Turfanda köylerine gitti. Gittiği köy ve beldelerde adeta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı gibi karşılanan Lütfü Savaş; “Özelde Antakya’yı genelde ise Hatay’ı etnik grup ayrımını körükleyerek karıştırmak isteyenlere karşı 5 yıldır mücadele ediyorum. Kardeşlik, barış ve hoşgörü ortamının zedelenmemesi adına toplamda 2500’ü aşkın toplumsal barış toplantısı düzenledik” dedi.

Çatbaşı köyü ve Şenköy beldesine geçen Başkan Savaş; “Bir Hatay sevdalısı olarak Hatay’a hizmet aşkıyla göreve talibim. Şehir yönetme işi ayrımcılıktan medet uman, vizyonsuz kişilere teslim edilemeyecek kadar önemli bir iştir” diye konuştu.

Şenköy beldesinde ise hemşerilerinin beldeye mahsus un helvasıyla karşılanan Başkan Savaş, helvanın yapımına yardım etti. Seçimi kaybedeceğini anlayanların kendisi ve partisi hakkında çirkin ve mesnetsiz iftiralar atmaya başladığını söyleyen Başkan Savaş, bu yalanlara karşı dikkatli olunmasını istedi.

Son olarak Hanyolu ve Sofular köylerine geçen Başkan Savaş, açıklayacak projesi olamayanların insanları yalan ve umut tacirliği ile kandırmaya çalıştıklarını belirterek; “Biz ayağı yere basan, tüm planlamaları bitmiş projelerimizle karşınıza çıkacağız. Projelerimizi 23 Şubat Pazar günü İskenderun ve Antakya’da sizlerle paylaşacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here