Erdoğan Gönüllüleri Platformundan Destek Yürüyüşü

0
276

erdoğan destek1Erdoğan Gönüllüleri Platformu, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla Fener Alayı yürüyüşü düzenledi. Çok sayıda kişinin katıldığı yürüyüşe İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de katılım gösterdi.

Başkan Seyfi Dingil yürüyüş sonunda yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bu süreçte yalnız bulunmadığını göstermek için bu yürüyüşe katıldıklarını belirtti. Başkan Dingil; “Bugün burada gördük ki İskenderun halkı kararını vermiş. Hepinizden Allah razı olsun. 10 Ağustos ülkemiz için dönüm noktası. Dünya lideri başbakanımızı hiçbir şekilde yalnız bırakmayacağız. Buradaki bu coşku ve heyecan bir şeylerin habercisi! Bu millet, bu halk hizmetin en güzelini hak ediyor. Başbakanımız kendini bu millete adamış bir insan. Erdoğan varsa bizde varız” dedi.

erdoğan destek2

Atatürk Anıt alanında toplanan yüzlerce vatandaş Şehitlik Anıtı civarına kadar ellerinde meşaleler ile yürüdü. Yürüyüş esnasında bazı vatandaşların da otomobillerinden korna çalarak ve alkışlayarak destek verdikleri gözlendi. Gruptakiler, ‘Dik dur eğilme, İskenderun seninle’, ‘İskenderun seninle gurur duyuyor’ sloganları attı. Yürüyüş sonunda dilek fenerleri havaya bırakıldı, havai fişek gösterisi yapıldı.

Düzenlenen yürüyüşe, İl SKM Başkanı Zeki Berber, Ak Parti İskenderun Gençlik kolları başkanı Tayfur İkizek, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun da katıldı.

erdoğan destek3

İskenderun halkının da katıldığı yürüyüşte “Asla Yalnız Yürümeyeceksin” pankartı arkasında yürüyen Erdoğan Gönüllüleri yürüyüş sonunda İstiklal Marşını okuyarak yürüyüşe son verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here