Engelliler Yararına Yürüyüş Düzenlendi

0
134

engelli destek yürüyüşü1İskenderun Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Engelsiz bir İskenderun için’ adı altında Down Sendromlu ve engelli çocuklara destek yürüyüşü düzenlendi.

Yürüyüş öncesi, engellileri ve down sendromlu çocukları selamlayan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, çocuklarla samimi sohbetlerde de bulundular.

engelli destek yürüyüşü2

Atatürk Anıt Alanı’nda başlayan yürüyüşe, Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı ve Belediye Başkanı’nın eşi Feray Dingil, engelliler ve down sendromlu çocuklar ile aileleri ve vatandaşlar katıldı. Down sendromlu çocukların pankartlarla gerçekleştirdiği yürüyüşe, caddedeki vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı ve Belediye Başkanı’nın eşi Feray Dingil’in büyük destekleriyle gerçekleştirilen, engelsiz bir İskenderun için down sendromlu ve engelli çocuklarımıza destek yürüyüşüne, İskenderun Belediyesi’nin futbol ve basketbol kurslarına katılan sporcu öğrenciler ve antrenörleri de katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here