Emniyet Ekipleri Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Vermiyor

0
58

İskenderun NSM Grup Amirliği ve İstihbarat Büro Amirliği ekiplerince koordineli bir şekilde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda Y.İ isimli şahsın kontrolünde olan ve içerisinde A. H., M. Ö., Ö. Y. ile G. Y. isimli şahısların bulunduğu 07…plaka sayılı araç İskenderun ilçe girişte kontrollü bir şekilde durduruldu.

Şahıslar üzerinde ve araç içerisinde yapılan aramada; 972 adet uyuşturucu haplardan captogon hap, 2 adet uyuşturucu haplardan extacy hap, Y.İ. isimli şahsın ikamet adresinde bulunan A.G. ile G.S. isimli şahısların üst aramasında ve ikamette yapılan aramada ise; 348 gram sentetik kannabionid, 6 adet captogon hap, 2 gram metamfetamin, 47 gram dişi Hint keneviri tohumu, 15 gram eroin, 512 gram sıvı halde AMG, 1 gram esrar, ele geçirildi.

Y.İ. isimli şüpheli şahsa TCK 188. maddeden adli işlem yapılarak gözaltına alınırken, diğer şüpheli şahıslara TCK 191. maddeden işlem yapıldı.

Yine, İskenderun NSM Grup Amirliği ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve satışına yönelik yapılan çalışmalarda S. B. isimli şahsın ikamet adresinde yapılan aramada; 10 gram meteamfetamin, 5 gram sentetik kannabinoid, 54,40 gram esrar, 2 gram Hint keneviri tohumu, 48 adet uyuşturucu LYRICA hap, 47 adet captagon hap, 5 adet uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi, 7 adet çalıntı bisiklet, 2 adet bisiklet tekerleği, ele geçirilerek, suç unsurlarına el konuldu. S.B. isimli şüpheli şahsa TCK 188. maddeden adli işlem yapılarak gözaltına alındı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here