İTSO Başkan’ı Yılmaz, TOBB Başkan’ı Hisarcıklıoğlu ve Beraberindeki Heyet ile Mısır’da

0
20

İTSO Başkan’ı Yılmaz TOBB Başkan’ı ve Beraberindeki heyet ile çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mısır’a gitti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak ve ikili görüşmeler yapmak üzere beraberindeki heyetle birlikte Mısır’ın başkenti Kahire’ye gitti. Heyet, ilk olarak Türkiye’nin Kahire Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Kemalettin Eruygur ile bir araya geldi. İTSO Başkan’ı Yılmaz da heyette yer aldı.

TOBB Heyeti, Mısır Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Al Segny ile Görüştü

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Mısır Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı İbrahim Al Seginy ile bir araya geldi. Toplantıda, TOBB Heyeti, Mısır’da yatırımları olan ve Mısır ile ticaret yapan Türk girişimcilerinin sorunları ele alındı. Oldukça verimli geçen toplantıda yatırım imkanları da ele alındı.

Heyet, Mısır Ticaret Odaları Federasyonu (FEDCOC) Başkanı ile de Görüştü

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Mısır Ticaret Odaları Federasyonu (FEDCOC) Başkanı İbrahim Mahmoud El-Araby ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Görüşmede, Türk ve Mısır iş dünyaları arasındaki ilişkileri artırmak için yapılması gerekenler ve Türk girişimcilerinin Mısır’da karşılaştığı sorunlar ele alındı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here