Dönmez Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
258

mehmet dönmez15Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, şehir merkezindeki esnafları tek-tek ziyaret edip, hem hal hatır sordu, hem de hayırlı işler diledi.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, geçtiğimiz hafta sonu beraberinde kentimizin sevilen ve önde gelen esnafları ile birlikte şehir merkezini dolaştı. Seçim çalışmalarını yoğun ve kararlılıkla sürdüren aday adayı Dönmez, Ayakkabıcılar Çarşısı, Ulu cami Caddesi, Raif Paşa Caddesi, Peynirciler Pasajı, Şehit Pamir Caddesi, Havuzlu Çarşı, Doktorlar Caddesi, Yelkenli Çarşı Belediye önündeki esnaflar ve Bit Pazarı’ndaki tüm esnafları tek tek dolaşıp kucaklaştı. Öğlen başlayan esnaf turu, akşama kadar sürdü.

mehmet dönmez16

Her işyerine giren aday adayı Dönmez’i esnaflar sıcak ilgi ve samimiyetle karşıladı. Kısa süreli sohbet eden Dönmez, İskenderun Belediyesi’nin bu kez Ak Parti ile buluşmasının önemine değindi ve hizmetlerin gelmesi için 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi. Özellikle Havuzlu Çarşıdan geçen ve Yelkenli Çarşı da oturan yüzlerce vatandaşla da görüşen Dönmez insanlardan samimi ve sıcak bir ilgi gördü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here