“Ecevit, Türkiye’ye Büyük Hizmetler Vermiştir”

0
110

bld-bülent ecevitBaşkan Civelek, Eski Başbakan Bülent Ecevit’in Ölüm Yıldönümü Nedeniyle Mesaj Yayınladı…

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, eski Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit’in ölüm yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Ecevit’in iyi bir devlet adamı ve iyi bir siyasetçi olduğunu ifade eden Başkan Civelek; “Eski Başbakanlarımızdan merhum Bülent Ecevit’i, aramızdan ayrılışının 7. yıldönümünde özlemle, şükranla ve rahmetle anıyoruz. Siyaset yaşamı boyunca halkın nazarında bir siyasetçiye karşı gösterilen itimadın, sevginin, değerin en güzel örneklerinden birini verdi. Halkına inandı. ‘Halk için, halkla beraber’ siyasetin önderi oldu. Şair ve mütevazı kimliğiyle, halkçı siyaset anlayışıyla halkın gönlünde Karaoğlan olarak taht kurdu. Emeğe, eşitliğe, adalete önem verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda sosyal demokrat bir parti olarak gelişmesi ve kökleşmesine katkılar verdi. Ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıdı. Türk siyasi yaşamında büyük izler bırakan Bülent Ecevit, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Başbakan olarak Türkiye’ye büyük hizmetler vermiştir. Ondan çok şey öğrendik. Siyasetçi ve devlet adamı olarak hizmetlerini her zaman hatırlayacağız. O gönüllerimizde yaşayacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here