Dudu; “Hep Birlikte İktidar Yolundayız”

0
92

mevlüt dudu (11)Milletvekili Dudu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

CHP Hatay Milletvekilleri ve 26. Dönem Milletvekili adayı Av. Mevlüt Dudu, İskenderun’da mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Muhtarların desteği ve ilgisinden büyük memnuniyet duyan Dudu, muhtarlarla yaşanan sorunlar ve yaklaşan seçimin önemi üzerine bilgi alış verişinde bulundu.

Muhtarlarla yaptığı görüşmelerden sonra hastane ziyareti yapan CHP’li Vekil Dudu, Hatay Büyükşehir Belediyesi HATSU Genel Müdürlüğü çalışanlarını taşıyan traktöre bir TIR’ın çarpması sonucu kazada yaralanan 3 kişiyi tedavi altına alındıkları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kazada Turgay Deni’nin hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü de paylaşan Dudu, başsağlığı dileklerini iletti.

Milletvekili Dudu daha sonra; İssume Aile Çay Bahçesine giderek bölge sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların büyük bir ilgiyle karşıladığı Dudu; “Yaşadığımız üzücü günler hepimizi etkiledi, katliamların da son bulması için 1 Kasım çok önemli bir tarih, partimiz iktidar yolunda kararlı adımlarla ilerliyor, CHP her zaman halkın yanında, halkla birliktedir.

mevlüt dudu (12)

Seçim bildirgemiz ortada; CHP’de Önce insan, önce birlik, önce Türkiye ile önceliklerimizi belirledik. Vatandaşlarımızı birbirine düşürüp ölümlere göz yumanlardan 1 Kasım’da hesap soracağız. Bizlere ve CHP’ye destekleriniz bizi  gururlandırıyor. Hep birlikte iktidar yolundayız. CHP’nin yolu açık olsun” dedi

Milletvekili Dudu’ya İssume çay bahçesindeki toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve partililer eşlik ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here