Dr. Gani Bahadırlı Ortaokulu’nda Gurur Töreni Düzenlendi

0
935

gani bahadırlı6İskenderun’un en köklü okullarından biri olan Doktor Gani Bahadırlı Ortaokulu 2014-2015 Eğitim/Öğretim yılında Fen Lisesini kazanan öğrencilerine düzenlenen törenle başarı belgesi ve plaket takdim etti.

Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Yusuf İskender Gözüberk; “Elde edilen başarının bu yılda aynı gayretle ve heyecanla daha büyük başarılar sağlamayı şahsım ve Doktor Gani Bahadırlı ailesi olarak temenni ediyorum” dedi.

Başarılı öğrencilere ödüllerini Okul Müdürü Yusuf İskender Gözüberk, Dr. Gani Bahadırlı’nın ablası Prof. Dr. Ayşe Bahar Yılmaz, Müdür Yardımcıları Emin Ersoy Köse, Asiye Er, Mustafa Güzelen, Okul Aile Birliği Başkanı Kifayet Gül ve Okul Öğretmenleri verdi.

gani bahadırlı7

40 derslik, 70’e yakın öğretmen kadrosu ve 1450 öğrencisiyle İskenderun’un en büyük ve en başarılı ortaokulu olma gururunu taşıyan Dr. Gani Bahadırlı Ortaokulu, bölgenin en güzide okulları arasında gösteriliyor.

Dr. Gani Bahadırlı Ortaokulu öğrencilerinden İrem Zortaş, Nazlı Demirdelen, Aslı Gül Ünal, İlayda Yıldırım, Emre Sahilli, Sezgi Çakıcı, Buse Aşkın, İdil Eylül Ünsal, Muhammet Furkan Aydın, Rana Alin Beyaz İskenderun Tosçelik Fen Lisesini, Deniz Yıldız Hatay Fen Lisesi, Faruk Şahin, Begüm Birkan, Özgür Kaya, Hüseyin Bahattin Sezer Dörtyol Fen Lisesini, Emir Özkaya Ankara Cumhuriyet Fen Lisesini, Arda Olcay Kocaeli Gölcük Fen Lisesini kazandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here