Primemall İskenderun’da Keşif Başlıyor

0
110

pm-etkinlik1Ziyaretçilerin hem ihtiyaçlarını karşıladığı hem keyifli vakit geçirdiği Primemall İskenderun, 28 Ekim-9 Kasım tarihleri arasında “Body Adventure” etkinliğiyle ziyaretçilerini insan vücudunda keşfe çıkartacak.

Keyifli alışverişin adresi Primemall İskenderun, gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bugüne yaptığı etkinliklerle fark yaratan Primemall İskenderun bu kez minik ziyaretçilerini, insan vücudunda yolculuğa çıkarıyor. 28 Ekim – 9 Kasım tarihleri arasında “Body Adventure” etkinliği Primemall İskenderun’da ziyaretçilerle buluşacak.

Vücudumuzdaki tüm ana organların yerinde görüntülenmesini sağlayan “Body Adventure” minik ziyaretçilerini insan vücudunda eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Sağlıklı organların nasıl olması gerektiğini ve organlardaki hastalıkları keyifli bir yolla anlatan “Body Adventure” etkinliği, unutulmaz anlar yaşamanız için sizi bekliyor.

Body Adventure Hakkında

“Walk through” denilen bir model ile vücuda ağız kısmından girilerek vücudun bireysel parçalarının işleyişini sergileyen, çocuklara ve yetişkinlere bu organların nasıl çalıştığını, hastalıkları ve sağlıklı organların nasıl olması gerektiğini öğreten eğlenceli bir eğitim yoludur.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here