Dörtyol’a Yeni Spor Tesisleri

0
361

dörtyol spor tesisiDörtyol içesi Özerli Mahallesi, TOKİ Evleri karşısına yapılacak olan sentetik zeminli futbol sahası ile Numune Evler Mahallesindeki Kapalı Spor Salonu’nun yanına yapılacak olan Gençlik Merkezi yatırım programına alındı.

Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol’a spor alanında yapılacak olan kamu yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkoğlu; “Daha çok hizmet ve daha çok yatırımla bölgemizi kalkındırıyor ve Dörtyol’umuza her yaştan insanımızın aktif spor yapmasına imkân sağlayacak yeni spor tesisleri ve gençlerimizin enerjilerini müspet alanlarda kullanacağı bir Gençlik Merkezi kazandırıyoruz” dedi. Milletvekili Türkoğlu, ayrıca yerin tahsisini sağlayan Dörtyol Belediye eski Başkanı Fadıl Keskin ve dönemin Meclis Üyelerine de teşekkür etti.

Erzin Kapalı Spor Salonuna Kavuştu

Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Erzin’e de büyük bir Kapalı Spor Salonu kazandırdıklarını ifade ettiği açıklamasında; “Erzin’imize güzel bir kapalı spor salonu kavuşturmanın heyecanı içerisindeyiz. Kapalı Spor Salonumuz halkımızın hizmetine girmiştir. Her yaştan insanımızın sportif etkinliklerde bulunacağı Kapalı Spor Salonumuzun da ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here