Dörtyol’a Hizmet Etmek İstiyorum!

0
47

kuzuculu bld1Kuzuculu Belediye Başkanı Toksoy Basınla Bir Araya Geldi

Dörtyol İlçesine Bağlı Kuzuculu Belde Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, düzenlediği basın toplantısında belediyenin çalışmalarını anlatırken, hükümetin de bazı icraatlarını eleştirdi.

İskenderun ve Dörtyol basını ile belediye binasında bir araya gelen Kuzuculu Belediye Başkanı Toksoy, yaptıkları ve yapmakta oldukları hizmetleri hakkında bilgiler sundu. Sohbet ortamında gerçekleştirilen toplantıda basının sorularını da yanıtlayan Toksoy; “Milletvekilliği noktasında şuanda düşüncem yok. Bazı insanların gönlünden bu geçiyor ama benim gönlümden geçmiyor. İlimizin büyük şehir olması ile beldemiz mahalle olacaktır. Bu çerçevede Dörtyol’a hizmet etmek istiyorum! Ama Dörtyol Belediyesine aday değilim! İleriki zamanlarda öyle bir durum söz konusu olursa da bunu sizlerle paylaşırım” dedi.

Ülke gündemine ilişkin sorulara da yanıt veren Belediye Başkanı Toksoy; “İktidarın Terör Örgütü ile yürüttüğü barış süreci gerçekten barış ve çözüm süreci değildir. Türkiye’nin yarınlarına karşı şehitlerin rencide edilme sürecidir. Örgüt üyelerinin ‘ülkeyi terk etmeye başlaması’ yönünde yapılan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını düşünüyorum. Kandilden sonra Amanos Dağları terör örgütlerinin 2’ci yapılanma alanıdır ve buradaki sayıları 150 civarında olduğu tahmin ediliyor. Bunlar, Kocadüz Yaylasında halen yol kesmekteler” diye konuştu.

Oy Verirken iyi Düşünülmeli!

Mart ayında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde halkın; iktidarın İmralı süreci, ekonomi durumu, bölücü ve yıkıcı faaliyetleri göz önünde tutup, iyi değerlendirmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Toksoy, oy verirken bunları düşünmesi ve ona göre oy vermesi gerektiğini kaydetti.

Yerel seçimlerde en iyi sonucu ve neticeyi almanın MHP ve ülkücü hareket adına çok önemli olduğuna da vurgu yapan Başkan Yaşar Toksoy; “Merkezi idarede iktidar olmanın yolu; yerelde iktidar olmaktan, çalışmaktan, başarılı olmaktan geçtiğinin farkında olmak ve ülkücü iradeyi ve çok önemli bir iddiayı ortaya koymaktır. Yerel seçimlere bu ilkeli duruşla ve samimiyetle hazırlanmak ve sonuç almak mecburiyetindeyiz. Problemleri bilmek ve çözümü doğrultusunda proje ve politikaların geliştirilmesi ve bugüne kadar mevcut iktidarın her türlü baskısına ve çirkin uygulamalarına rağmen dürüst belediyecilikten ve halkın ve milletin menfaatlerini her şeyin üstünde tutmaktır. Bu ilkeli ve dürüst anlayıştan taviz vermeden, hizmet üreten bir belediyecilik örneği ortaya koymak durumundayız. Bu bilgi birikimi ve tecrübelerimizle önümüzdeki yerel seçimleri daha yüksek oranda başarılı kılmak, bu hazzı milletimize, halkımıza hemşerilerimize yaşatmak mecburiyetimiz vardır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here