Polis Memuru 39 Yaşında Hayatını Kaybetti

0
123

polis cenaze1Polis Teşkilatı Yasta!

Geçirdiği ani kalp krizi sonucu 39 yaşında yaşama veda eden polis memuru Zeki Bölükbaşı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Törene, Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral N.Atilla Demirhan, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar, İskenderun Jandarma Komutanı J. Yzb. Kamil Türkdönmez, acılı aile ve yakınları ile polis memurları katıldı. Saygı duruşunun yapıldığı törende, polis memuru Zeki Bölükbaşı’nın özgeçmişi okundu.

Yaptığı konuşmasında, polis memuru Zeki Bölükbaşı’nın kaybından dolayı üzüntüsünü dile getiren Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, 1995 yılında emniyet teşkilatına katılan Zeki Bölükbaşı’nın fedakarca görevini yerine getirdiğini, başarısından dolayı birçok ödüle layık görüldüğünü söyledi.

Merhum polis memuru Zeki Bölükbaşı’nın, göreve başlarken, ettiği yeminine sadık kalarak, devletine ve milletine hizmette hiçbir fedakarlıktan kaçmadığını, 18 yıllık görev süresince dürüstlük, mesleki ahlak ve disiplinden ayrılmadığını belirten İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç; “Çalışma arkadaşları tarafından sevilen sayılan memur olarak görevinde gösterdiği üstün başarıdan dolayı birçok ödüle layık görülmüş, amirlerinin takdirini kazanmıştır. Kader çizgisi onu erken yaşlarda yakalayarak çok sevdiği ailesinden ve bizlerden ayırmıştır” dedi.

polis cenaze2

Törende acılı aileye de seslenen Ragıp Kılıç, “Biliniz ki bundan sonra bütün polisler sizin evladınızdır. Sizler bize merhumun emanetisiniz” diye konuştu.

Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli de merhum polis memuru Zeki Bölükbaşı’nın yaşamını yitirmesi nedeniyle üzüntüsünü dile getirerek, kederli aileye, yakınlarına ve tüm emniyet teşkilatına başsağlığı ve sabır diledi. Mardinli; “Hayatı boyunca mesleğinin onurunu, vatandaşlarımızın emniyetini, huzur ve güvenliğini her zaman ön planda tutan bir meslek anlayışı ile görev yapmış kıymetli bir kardeşimizdi” dedi.

Törende, İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından dua okundu. Protokol üyeleri, törende, acılı aileye ve emniyet teşkilatı mensuplarına başsağlığı ve sabır diledi. İki çocuk babası polis memuru Zeki Bölükbaşı’nın Türk bayrağına sarılı cenazesi, törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Elbistan’a gönderildi.

Turnuva Maçında oynarken Yere Yığıldı

Polis memuru bölükbaşı İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün “Polis Haftası” kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen birimler arası futbol turnuvası maçında İlk yarının ortalarında aniden yere düştü. Arkadaşlarının müdahale ettiği Bölükbaşı’nın düşme sırasında ters dönen dili düzeltilerek hayata döndürüldü. Kriz geçiren polis memuru olay yerine gelen ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlarının müdahalesiyle kalbi çalıştırılan Zeki Bölükbaşı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here