Dönmez; “Geleceğimizi Düşünüyorsak Ak Parti Diyelim”

0
68

mehmet dönmez8Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, Karayılan belde halkıyla bir araya geldi. Dönmez, gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlara hitap ederek, Ak Parti iktidarının İskenderun Belediyesi’ni kazandığında kentin çehresinin baştan sona değişeceğini söyledi.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, yoğun ve gayretli çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mahalle-mahalle, sokak-sokak gezerek Ak Parti iktidarının İskenderun’a kazandıracağı hizmetleri tek-tek sıralayan aday adayı Dönmez, bu kez Karayılan Beldesi halkına konuk oldu. Dönmez’i yoğun kalabalık topluluğu karşıladı.

İskenderun’un geleceği için 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin çok önemli olduğuna vurgu yapan Dönmez; “Bu seçimde İskenderun Belediyesini Ak Belediyecilik ile buluşturduğumuzda güzel kentimizin çehresi baştan sona değişecek. İskenderun’un sorunlarını kafanızda çok fazla büyütmeyin! Türkiye’nin sorunlarını baştan sona çözümleyen iktidara güvendiğimiz ve yetkili verdiğimiz takdirde geleceğimiz güven altına olacak. Eğer kendi geleceğimizi ve çocuklarımızın geleceğini düşünüyorsak, bu kez Ak Parti diyelim” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here