‘İskenderun’un Kaderini Değiştireceğiz!’

0
72

bülent özer10Özer Halkın Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adayı olan Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, çalışmalarını aday gibi sürdürüyor. Evlere ve iş yerlerine konuk olan Özer, halkın sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyor.

İskenderun’un kaderini değiştirmek için bu kutlu yola çıktığını söyleyen aday adayı Özer; “Sarıseki Beldesinin 5 yılda kaderini değiştirdim. İskenderun’un da kaderini değiştirmek için geliyorum. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bu nedenle Sarıseki’de 5 yılda yaptıklarım ortada. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Göreve geldiğimiz günden bu yana yılmadan çalıştık, İskenderun ile Ankara arasında adeta mekik dokuduk. Hizmetlerin gelmesi için çalmadık kapı bırakmadık. Hamdolsun, Sarıseki Beldemize Yüksek Okul, Meslek Lisesi, ilkokul, anaokulu, okuma salonları hizmete açıldı. Bunlarla birlikte Hatay’da eşi olmayan Kanyon Parkımızı halkamızın hizmetine ücretsiz açtık. Kültür Merkezi ve Düğün salonlarımız ise halkımıza sadece 100 TL gibi bir sembolik rakamla veriyoruz. Bu hizmet değil de nedir?” dedi.

bülent özer11

İskenderun’u Metropol Şehir Yapacağız

İskenderun Belediye Başkanlığı için de iddialı olduğunu vurgulayan Özer; “Hizmetlerimiz ortada Ak Parti iktidarı ile birlikte Sarıseki’ye gelmeyen hizmetleri getirdik. Biz belediye olarak halkımıza hizmet noktasında ellerini ceplerine götürmemeleri için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile kapımızı herkese açtık. Seçilmem halinde İskenderun’u da metropol şehir yapacağız.

Bunun için şimdiden kollarımızı sıvadık. 44 ilden büyük bir şehir olan İskenderun’a hizmetlerin gelmesi noktasında çalışıyoruz. Normal belediyeciliğin yanı sıra halkımıza sosyal belediyeciliği getirmeyi insan odaklı hizmet yapmayı planlıyoruz. Tabi bu işler nasip kısmet işi. İnşallah bu görev bana verilmesi durumunda tüm bilgi, birikim, tecrübem ve ekibim ile birlikte çalışacağım” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here