KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Kursunu Bitirenlere Sertifikaları Verildi

1
110

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve KOSGEB İşbirliği ile düzenlenen kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında bir ay süre ile kursa tabi tutulan 57 kursiyer ‘KOSGEB Girişimcilik Eğitimi’ sertifikası almaya hak kazandılar. Sertifika töreninde konuşan İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu; “İTSO olarak bu tür projelere her zaman destek vermeye hazırız. Toplum için faydalı olan bu tür kurslar sayesinde insanlarımıza iş ve istihdam kapıları açılmaktadır. Bu bağlamda KOSGEP önemli bir hizmeti yerine getirmektedir. Bizlerde oda olarak talep olduğu sürece desteklerimiz sürecek” dedi.

KOSGEB olarak her zaman vatandaşlara iş ve istihdama yönelik çalışmalar noktasında destekleri olduğundan söz eden KOSGEB Yetkili Müdürü Seraceddin Özkan’da; “Bundan sonrada bu tür kurslar ile desteklerimiz devam edecek. Tabi Ticaret Odamızın bu kursların verilmesinde önemli desteğini gördük ve kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

1 YORUM

  1. BRÜKSEL UZMANLARI DANIŞMANLIK GÜVENCESİ İLE;
    KOSGEB iş planı,KOSGEB iş planları, girişimci iş planı,
    KOSGEB girişimci iş planı örneği, KOSGEB girişimci iş planı örnekleri
    KOSGEB girişimcilik desteği, 30 bin hibe 70 bin faizsiz kredi desteği, girişimci iş planı örnekleri, iş planı,iş planları girişimci iş planı, 100’lerce iş planı örneği, 100’lerce iş planı örnekleri
    http://www.isplaniornekleri.com

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here