Deplasmanlarda Puan Arayacağız!

0
70

spor haberleri122. ve 3. ligdeki temsilcilerimiz bu hafta sonunu deplasmanda geçirecek. Sadece Kırıkhanspor’un sahasında oynayacağı haftada, Hatayspor, Körfez İskenderunspor, Payas Belediyespor 1975 ile Erzin Belediyespor takımlarımız dış sahalarda puan arayacak.

Hafta sonu Yeni Malatyspor’a konuk olacak Mavi-Turunculu ekip, bu önemli maçın hazırlıklarını 5 Temmuz Stadında yaptığı antrenmanlarla tamamladı. Mehmet Hünkaroğlu önderliğinde yapılan çalışmaların sonunda Malatya’ya hareket eden Turuncu-Mavililer Malatya deplasmanından puan veya puanlarla dönmenin hesabını yapıyor. Geçen hafta oynanan Tarsus İdmanyurdu maçını talihsiz bir şekilde kaybettiklerini kaydeden Teknik Adam Hünkaroğlu; “Malatya’da telafiyi düşünüyoruz. Lig ikincisi olan Yeni Malatyaspor maçından puan veya puanlarla dönerek sürpriz yapmak istiyoruz. Bunu yapabilecek kapasitemiz var” dedi.

Hatayspor ise haftayı Tepecik deplasmanında geçirecek kritik bir maç yapacaklarını kaydeden Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek; “Hatayspor bulunduğu yeri hak etmiyor. Bu hafta İstanbul deplasmanına çıkacak, sonrada Bandırma ile altı puanlık maç yapacağız. Tepecik maçından da istediğimiz sonucu almalıyız. Artık puan kaybına tahammülümüz yok, tüm kredilerimizi tükettik” diye konuştu.

3. ligdeki temsilcilerimi de kritik haftalara girilirken puan veya puanlar almanın hesabını yapıyorlar. Kırıkhan ekibi sahasında Adliyespor’u konuk edecek. Payas Belediyespor 1975 Çankırı deplasmanında puan mücadelesi verecek ve Erzin Belediyespor ise yine deplasmanda Bergama Belediyespor karşısında puan arayacak. Haftanın programı şöyle: è

Yeni Malatyaspor-Körfez İskenderunspor

30 Kasım 2014 Pazar Saat: 13.30

Malatya İnönü Stadı

Ramazan Keleş, Selman Timur, Özcan Çiçek

Tepecikspor A.Ş.-Hatayspor

30 Kasım 2014 Pazar Saat: 13.30

Tepecik Stadı

Mustafa Aydın, Ahmet Karapınar, Necati Şenkeleş

Kırıkhanspor-Adliyespor

30 Kasım 2014 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Erkoç Doğan, Özkan Karapınar, Hamdullah Gökmen

Çankırıspor-Payas Belediyespor 1975

30 Kasım 2014 Pazar Saat: 13.30

Çankırı Atatürk Stadı

Lütfullah Aslan, Engin Gökçe, Gökhan Çelik

Bergama Belediyespor-Erzin Belediyespor

30 Kasım 2014 Pazar Saat: 13.30

Bergama 14 Eylül Stadı

Burak Olcar, Bayram Aydın, Alparslan Yılmaz

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here