Culha; “Her Şeyin En İyisine Layıksınız”

0
82

öğretmenler-arsuz1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Öğretmenler Günü Etkinliğine Katıldı

Arsuz Beaediye Başkanı Nazım Culha, Arpaçiftlik – İsmet Okan İlkokulu’nda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katıldı. Okul aile birliği üyeleri ve sınıf anneleri tarafından çocuklarına eğitim veren öğretmenler için düzenlenen etkinlikte Başkan Nazım Culha’yı Okul Müdürü Yahya Demirel ve Okul Aile Birliği Başkanı Servet Göktaş kapıda karşıladı.  Öğretmenlerin ve öğrencilerin yakın ilgisiyle karşılaşan Culha, kutlama programı çerçevesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde eğitim hayatında 24. yılını tamamlayan okulun en kıdemli öğretmeni Korkmaz Kaya’ya da plaket takdim etti.

öğretmenler-arsuz2

Yaptığı konuşmada öğretmenlere emeklerinin karşılığının verilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Nazım Culha; “Evlatlarımızı geleceğe hazırlayan, onları bilimsellikle buluşturan, anne ile babadan sonra en çok haşır neşir olunan öğretmenlerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Hepinizin Öğretmenler Günü’nü kutlarken, sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu da ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Okul öğretmenleri de kendileri için çok anlamlı olan böyle özel bir günde davetlerini karşılıksız bırakmayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür ederek, Öğretmenler Günü pastasını alkışlar eşliğinde hep birlikte kesti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here