Demir; “İşimiz Halka Hizmet Olacak!”

0
204

halil demir3Ak Parti’de ‘Halil Demir’ Rüzgârı Esti… Demir, Büyük Bir Kalabalık Eşliğinde Aday Adalığı Başvurusunu İl Başkanlığına Teslim Etti…

Ak Parti’de Halil Demir rüzgarı esti. Kısa bir süre önce Ak Parti’den Hatay Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Azganlık Belediye eski Başkanı Halil Demir, aday adaylık başvuru formunu Ak Parti Hatay İl Teşkilat Başkanı Ahmet Atıç’a teslim etti. 3 dönem belediye başkanlığı yaptığı Azganlık Mahallesi’nden konvoylar eşliğinde Antakya’ya yola çıkan Ak Parti’nin sevilen ismi Halil Demir’e çevre ilçelerden de destek geldi.

Yol güzergâhı boyunca konvoya katılımların olduğu gözlenirken Demir, adeta gövde gösterisinde bulundu. Ak Parti tabanının desteklediği isimler arasında yer alan Halil Demir, kendisini yalnız bırakmayan partililere hitaben ilk konuşmasını da Ak Parti Hatay İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirdi.

halil demir4

Ne Başınız Yere Eğilecek, Ne Yüzünüz Kızaracak!

Konuşmalarına ‘aynası iştir kişinin lafına bakılmaz’ diyerek başlayan Halil Demir; “Biz şükürler olsun Allah’a yapmış olduğumuz hizmetlerimiz yapacaklarımızın teminatıdır. 15 yıl belediye başkanlığı yaptık. Bu belediye başkanlığı esnasında gece-gündüz beldemize hizmet etmeyle ilgili koşturmalarımızı yaparken partimizin bütün teşkilat çalışmalarında el ele, gönül gönül’e hep beraber koştuk. İnsanlarımızın her haliyle iyi ve kötü günlerinde onlarla beraber yürümenin onurunu ve şerefini yaşayarak belediye başkanlık sürecimizi tamamladık. 2014 yılında belediye başkanlığı sürecimiz tamamlandıktan sonra 2015 yılının 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde hayırlı dualarınızla milletvekili olarak hizmete devam etmek istiyorum.

Şunu unutmayın: belediye başkanlığımızda olduğu gibi milletvekilliğimizde de bütün teşkilatlarımızla bir en iyi teşkilatlanmayı yaparak birbirlerimizi tamamlayacağız. Özellikle siz vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde her şeyleriyle hemhal olarak milletvekilliğini sizin emanetiniz olarak görüp bu hazzı da size hizmetler olarak yaşatacağız inşallah. Ne sizlerin başını yere eğdireceğim ne de yüzünüzü kızartacağım işim halka hizmet olacaktır” diye konuştu.

halil demir5

İl Başkanı Atıç: Ak Parti’de Saatler Kala Heyecan Bitmez

Alkışlarla konuşmasını tamamlayan Halil Demir, daha sonra Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç’ı makamında ziyaret edip çiçek takdiminde bulundu. Demir’e çıktığı yolda başarılar dileyen Ak Parti Hatay İl Başkanı Atıç ise: “Saatler kala Ak Parti’de hamdolsun heyecan bitmez. Partimize teveccüh eden tüm dostlara teşekkür ediyorum. Çıktığınız bu yolda ülkemize, memleketimize iyi hizmetler yapmanız konusunda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Beraber Geldik Beraber Dönelim…

Sona eren konuşmaların ardından eşi ve çocuklarını yanına alan Demir, milletvekilliği aday adaylığı başvuru dosyasını Atıç’a teslim etti. Ziyaretteki kalabalığın toplantı salonuna sığmaması üzerine parti binasından aşağıya inilerek hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

Kendisini aşağıda bekleyen partililere de konuşan Demir; “Buraya hep birlikte geldik. Hep beraber döneceğiz. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Halil Demir’in önümüzde ki hafta içerisinde Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatı önünde de bir açıklama yapacağı bilgisine ulaşıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here