Cumartesi Günü İskenderun’a Yıldız Yağacak!

0
85

futsal yıldızlarıİskenderun Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, futsal (salon futbolu) takımlarının tanıtımı için hazırladıkları organizasyonun 28 Eylül Cumartesi günü (yarın) yapılacağını duyurdu. Hatay’ın ilk ve tek futsal takımını kurduklarını ve bu yıl TFF Efes Pilsen futsal liginde mücadele edeceklerini söyleyen Cerrahoğlu, Cumartesi günü Belediye Kapalı Spor Salonunda şenlik havasında Yılmaz Vural (Teknik Direktör), Ahmet Akçan (Galatasaray Eski Antrenörü), Orhan Zeki Ak (Spor Yazarı-Fenerbahçe), Kemal Özcanlı (Spor Yazarı-Galatasaray), Cihangir Güner (Uluslararası Futbol Menejeri), Ali Cansun (Beşiktaşlı Eski Milli Futbolcu), ve Yekta İbrahimoğlu (Ünlü Futsal Yıldızı)’nun katılımıyla bir etkinlik yapacaklarını ifade etti.

İskenderunlu gençlere sahip çıkılmamasından dert yanan Başkan Cerrahoğlu; “Aslında şehrimiz Allah vergisi yetenekli gençlerle dolu. Bu potansiyeli maalesef kullanamıyoruz. Şehir olarak her şeyden geriye kalmışız, heyecanımızı yitirmişiz. Gün suçlu arama günü değil. Bu şehrin gelişimi, büyümesi, tanıtımı ve en önemlisi gençliğimizin farkındalığını yaratmak ve ortaya çıkarmak için çalışmaya başlamalıyız” dedi.

Hazırlıkları tamamlanan organizasyon için Türk futsal yıldızı Yekta İbrahimoğlu’nun da İskenderun’a geleceğini belirten Cerrahoğlu, İbrahimoğlu ve beraberindeki ünlü isimlerin etkinliğe renk katacağını kaydetti. Şöhretler Karması ile Gençlerbirliği futsal takımı arasında oynanacak maç saat 11.00’de başlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here