‘Efsane’ Bir Alt Ligde!

0
85

iskenderunspor10İstenmeyen Ancak Beklenen Son!

Sahipsiz kalan İskenderunspor 1967 Futbol takımında sonunda beklenen oldu. Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de oynanan maçlara ikinci haftada da sahaya çıkmayınca Mavi-Turunculu ekip, TFF kararları gereği Hatay Amatör Küme Süper Ligine düşürüldü.

Büyük umutlarla “Efsane İskenderunspor”un yeniden canlandırılması için oluşturulan İskenderunspor 1967’nin akıbeti belli gibiydi. Geçmiş yıllardaki İskenderunspor’un düşürülmesine sebep olanların yönetime alınması ile takımın bu noktaya geleceğinin sinyali verilmişti. Kötü yönetim ve sahipsizlik, takımın 3. Ligden Bölgesel Amatör Lig’e düşmesine neden olmuştu. Bölgesel Amatör Ligde de sahaya çıkacak takım oluşturulamayınca Mavi-Turunculu ekip, iki haftadır sahaya çıkamıyordu.

Konu ile ilgili Amatör İşler Kurulu Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Esan’ın, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü’ye verdiği bilgiler doğrultusunda, takımın iki hafta üst üste maçlara çıkmaması nedeniyle bir alt lige düştüğü öğrenildi.

Güllü edindiği bilgileri spor kamuoyu ile paylaşırken; “İskenderunspor 1967 Futbol takımı, Bölgesel Amatör Lig’de sezon başından bu yana oynanan iki karşılaşmaya da çıkmaması ve önümüzdeki hafta da çıkamayacak olmasından ötürü Hatay Amatör Küme Süper Ligine düşürüldü. Ayrıca, önümüzdeki sezon oynayacağı Hatay Amatör Küme Süper Liginde, Bölgesel Amatör Ligine katılmaya hak kazansa bile Bölgesel Amatör Lig’de oynayamayacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here